Male sikovne auto do mesta pre zenu

cinkaa

Omega - AdamKrt mozno ani nema auto, nieto este klimu, ale polemizuje tu ako neviem co. Ak ano, ospravedlnujem sa. Klimu vsak odsudzuju ti, ktori ju nemaju. Kysle hrozno, vsak?

jankaaaaaaaaa

laurina: seat altea? dnes som take auto videla na parkovisku, vyzera byt male, ale dost preistranne, neviem ake ma parametre ani kolko stoji :D

0mega

AdamKrt
No dobre, ale aky je rozdiel medzi "nastupim do auta a pomaly ma schladi" a "obleciem sa doma a vyjdem o -20C" (PS:obliekame sa DOMA, v TEPLE a potom prask sa von..)
A opacne:
Aky je rozdiel, ze ked odidem z tehlovej stavby, kde je 22C a do 35C vonku v kratkom rukave, a ten isty scenar auto>von ?

ved to je jedno a to iste..

v aute si ale mozem vypnut klimu napr 5 minut pred odchodom z neho, cize tam moze byt pomalsie zohrievanie/schladenie..

nehovorim ze klima lieci :) ale nemoze to byt take zle .. teda mozno je niekto citlivejsi.. a niekmu to nevadi ..

cinkaa

Matyo- ja som nepisala o Fiatke...

AdamKrt - parkujem v garazi, kde je prijemne chladno, sadnem do auta, zapnem klimatizaciu a chladi bez problemov. Jasne, ze ked je auto vyprazene na slnku, prv, nez donho clovek nasadne necha ho vychladit. Po dvoch rokoch este s klimatizaciou v manzelovom aute nebolo treba nic robit, ani filter vymenit... V aute nefajcim, s chripkou nejazdim a v robote mame klimatizaciu, presne tak, ako si opisal v poslednom odstavci- rano sadnem v kostyme do auta, vysadnem z neho a zase som v klimatizacii. Samozrejme, ze ju netreba v aute vytinat na prilis nizko. Neviem si predstavit chodit do roboty spotena ako ovca s kruhami od potu pod pazuchami.

Omega- jasne, ze ked na teba pali slnko, tak hreje... S tym sa asi neda urobit nic.

AdamKrt

e - staci, ze mas firemne auto, ktore sa poziciava a alebo sukromne a nejakeho nedporreneho cloveka, ktory ignoruje nejake zakazy a je to...

f - tak toto je realita. Poznam viac ludi, vratane seba, ze im klimatizacia robi problem. Ci uz v aute, alebo inde.

Ono aj odporucaju, ze klimatizacia by mala byt tak cca o 5 stupnov chladnejsia od okoliteho prostrdia, lebo je to pre telo sok.

Povedzme, ze som v miestnosti, kde je 20 stupnov. Tak ako som tam obleceny, vyjdem vonku, kde je 35 stupnov. To neni to iste, ako ked sa clovek oblecie. Toto je okamzity prechod a teplo sa nestaci aklimatizovat. Pri takych teplach nastava casto okamzite potenie... Potom sa telo aklimatizuje po case na 35 stupnov. Pod ho zchladzuje. A teraz dojdes do miestnosti, kde je zrazu 20 stupnov, pripadne tam este fuka klima. Hned zacne by cloveku zima a vela ludi z toho prechladne...

0mega

ale nemyslim si ze chripka dokaze prezit na filtroch tak dlho, aby potom nakazila aj ineho, ci hej?
ved ked HIV virus skape za par hodin :)

0mega

e- nedovolim mu si zapalit v mojom aute :)
f- toto je, s prepacenim hovadina..

pretoze:

ked som v zime v aute, nie je tam -20C ako vonku, je tam +15 alebo + 20 C
to je rozdiel 35-40C :D
a to skodi hadam viac ako ked je v aute 22C a vonku 35C, kde nie je rozdiel viac ako 15C
a ked sme uz pri zmene teploty, vonku je 30C a v aute je 50C
to uz nevadi? :P
toto je REALNY rozdiel v lete v aute..
neverim ze 20>30 vadi a 30>40 nevadi..

inac potom aj nakupovanie v supermarkete, banke, kdekolvek je zle (toto som si uvedomil, ked som takto za par hodin vstupil do 10 budov, a kazda bola neskutocne klimatizovana, sok hned 2 x !! tam a potom spat..)

aj ja ked chodim po meste, ani nefukam na seba, no klima (zmena teploty) je citit uz po par km.. a udrzi si to chvilku - pokial nie som na slnku viac ako 30 minut..

neviem preco ludia tak odsudzuju tu klimu :)
patri to snad do zoznamu "tlacia to na nas ako azbest" ?

podla mna v meste je lepsie ist na bicykli, je to rychlejsie ako auto niekedy :) a lacnejsie a zdravsie a nezatazuje to zivotne prostredie a pomaha k lepsiemu pscyh. stavu

0mega

cinkaa

neexistuje :P

pretoze fyziku nikto neoklame..

pokial na vodica svieti slnko, tak ziadny vzduch studeny, ani mrazivo ladovy mu nepomoze.. (avsak jeden detail - j ato fukam do strany, nech to nefuka na mna, resp co mozno najmenej..)

akonahle zapadne slnko za mraky, tak je zimsie ako ked na mna neustale svieti..

pretoze na vodica dopadaju fotony.. (ci nie? nie som si isty touto teoriu, no myslim si ze to takto funguje)

mam tiez klimu, dokonca viaczovonovu :P ktora meni intenzitu fukania atd.. proste automaticku, ci ako sa to vola, no pozorujem ze ku dokonalosti ma hodne daleko (tak isto ako kazda ina klima, pokial nebude taka, ze nepotrebuje fukat vzduch, tj. ako radiator (stacilo by mozno do miestnosti umiestnit extremne studeny predmet, zeby tekuty dusik?) a teplo by ten studeny predmet proste len vtiahol do seba.. a nebol by prievan..

AdamKrt

Z mojho pohladu je klima v aute zbytocna:

a/ 99,9 percent casu chodievam po meste. To jest vela ciest na kratke vzdialenosti. Klima neni schopna ani fungovat v takom kratkom case

b/ ked sa clovek pohybuje v oblastiach, ze rano najdete auto obcas dobre zaprasene, aky humus musi byt na filtroch v klime,

c/ kto ma neustale cas na nejake chodenie po servisoch na vymenu filtrov ? Ja teda nie a urcite vela ludi je na tom rovnako,

d/ staci, ze do auta sadne niekto nakazeny chripkou a uz sa to usadi na filtroch...

e/ dalsi humus je, ak ste nefajciar a niekto zacne fajcit v aute a ma zapnutu klimu

f/ ak je vonku riadne teplo, tak prechod do chladnejsieho prostredia je pre telo sok. Tak isto velky sok je, ak niekde idete, ste v pohode a vyleziete do sparna. Okamzite sa zacnete potit, akoby ste prave vysli z bazena.

g/ kto je citlivy, vadi mu aj ten prievan z klimatizacie. Nevadi, ze to nebude fukat priamo na vas, date to do hora, zacne ofukovat vlasy a ked ich mate kratke, vecer mozete ocakavat bolehlav.

Klima je tak dobra, pokial manazer nasadne v klimatizovanej budove, ide na vacsiu vzdialenost a dojde do garaze v klimatizovanej budove. Pritom ma mozno este sofera, ktory sa mu stara o auto :)

Matyo

Klimatizácia, resp. jej kompresor je poháňaný remeňom od kľukového hriadeľa. Hlavne u slabších benzínov môže spôsobiť určitý deficit výkonu, resp. krútiaceho momentu, tým pádom sa vodičovi zdá, že auto slabšie "ťahá" a tak dupne viac na plyn, tým pádom stúpne aj spotreba.