Male sikovne auto do mesta pre zenu

Deria

Na kazdy strach pomaha iba to, ked budeme robit prave to, coho sa bojime a to tak dlho, pokial strach nezmizne. Cize, nic nezaberie, jedine jazdit, jazdit, jazdit.... Ak je ten tvoj strach velmi velky a netrufas si, skusaj najprv tam, kde nie je velka premavka. Postupne sa strach vytrati ale musis tomu aj verit.

c3

omega,no ja viem len neviem ako :) priatel hovori ze casom a aby som co najviac jazdila sama nie s druhym soferom na vedlajsej sedacke davam si sakramensky pozor ,a neznasam ked debili sa mi lepia skoro na zadok auta snazim sa auta pustat vzdy sa odstupim nabok ak by ma chceli predbehnut nie som ten typ sofera ze naschval nepusta druhych a zdrzuje premavku .ani ja sa nelepim na druhych vzdy si necham odstup niekedy aj tak ze sa predomna zmesti mensia dodavka hlavne v kopci :)

0mega

c3

no netreba sa bat, lebo z chyby sa ucis, tj. uz vies ako nevojst do krizovatky :)
v meste si chod ako chces, sice vela ludi ti napise ze "40kmh spomaluje" co i ja by som povedal, ale tak radsej pomalsie ako rychlo a s chybami..
ked sa na teba bude niekto lepit, jo chyba, on bude platit, lebo nedodrzal odstup :)

len nejak prekonat ten strach..

c3

ahojte,raz som skoro sposobila havariu na krizovatke ,ale nastastie sa nic nestalo vystupila som z auta vyklepana ,no neviete si predstavit ako :( odvtedy som do auta nesadla dlhe dva roky teraz som si kupila auto ,jazdim pomaly opatrne ale blby pocit medzi autami je stale :( neviem ako sa ho zbavit po poloprazdnej ceste idem ked su zapchy radsej pojdem autobusom ,viem je to na hlavu ale neviem ako sa toho blbeho pocitu ze sa nieco stane zbavit
podotykam nejazdim rychlo aj po dialnici idem max 110 po trojprudovke som sla aj 130 v meste pomaly niekedy do mna hucia aby som pridala skor sa drzim tej 40

uhlie

Klimu treba pustit aj v zime, aspon 2-krat do mesiaca na par minut, kludne aj s teplym vzduchom. Kompresor sa musi premazat, aby nehrdzavel a nezadrel.

Laurina22

Ahoj vsetci,

chcem sa podakovat,ze mi radite a vyjadrujete sa k teme:-)

Vidim,ze sa tu rozbehla debata ohladom klimy,ja hovorim,klima-ano,ale s mierou...Nemam rada ludi,ku ktorym sadnem v 30 stupnoch do auta a v aute si musim dat sveter...Skodi to zdraviu,teda skodi to mne,trpi koza,trpia dychacie cesty,trpi mozog,zacne byt zima od noh,cize trpia vajecniky.Cize opakujem,ano ale s mierou.

System:ver mi,ze ja sa naopak riadim podla toho,ci su tie auta kradnute alebo nie.Som si na 99 percent ista,ze ak si tu pred barakom odstavim skodu alebo ww,tak o par dni ma bude cakat po prebudeni neprijemne prekvapenie.Vsetky auta,ktore boli tu u nas a v mojom okoli kradnute,boli prave tieto znacky.

Ver mi,inak by si pisal,ak by tebe ukradli skodu,susedovi dalsiu skodu,oproti v ulici ww.

Je mi uplne jasne,ze sa Vam to zda hlupe,ale ja naozaj nebudem riskovat.

Laurina22

Bibba,zavisi od toho,ake lieky beries.Ak su to len homeopatika,a bojis sa napr.zaspania za volantom,mas zbytocne obavy.Vsetko zavisi od zlozky daneho lieku,tak napis nazov.

Deria

Fakt je ten, ze ja po Bratislave nerada jazdim, vsak tam poniektori jazdia jak samovrahovia. (Podotykm, ze poniektori!) Pokupili si vselijake dela a myslia, ze ked jazdia rychlo, jazdia dobre. I ked ja vonkoncom nie som nejaka pomala lemra za volantom ale niekedy mam pocit, ze kto trubi, ten ma prednost.
a kde zijes, cinkaa?