Male sikovne auto do mesta pre zenu

0mega

Ja sa najviac bojim v meste a potom na mimomestskej komunikacii z dovodu, ze si myslim, ze raz stretnem oproti rovnakeho magora :D

raz sa mu to uz stalo, nedavno (a predtym este viac krat)..

ale obavam sa ze ked to ja vytocim, tak ten oproti nie..

A na dialnici je pohodicka :) pokial ide clovek bud rychlostou kamionu (nema starost s predbiehanim, pokial sa na neho nedotlaci iny kamion), alebo pokial ide tak rychlo, ze mu kazdy radsej uhne.. to je uplny relax :)

0mega

Dialnica je najbezpecnejsi usek ciest vseobecne.

Ako tam havarujem ?!

Celne? Bocne?

jedine je tukanec zozadu (dost casty jav, len u nas, lebo su IDIOTI)

no a potom zrazka s vozovkou (myslim ze takeho niecoho sa tu obavat netreba)

system

dialnica nedialnica, uz som videl na dialnici aj smarta ;) a feliciou ktora je samy plech bez airbegov po dialnici nebezpecne ist nieje ? blbost. Spark sa mne osobne z tych malych auticok do mesta celkom paci. je to na tebe laurina :) tvoje auticko rozhodni sa sama :) podla mna na zenu dobra volba ;) a myslim ze ani nie predrazene ;) www.chevrolet.sk

na pravo si mozes mrknut co maju naviac a kolko sa priplaca ;)

uhlie

Neviem, ako je to so spolahlivostou Sparkou, lebo tieto auta nie je casto vidiet, ale do mesta by to malo stacit. Na dialnicu by ale asi bolo dost nebezpecne s takymto autom ist.

Laurina22

Helou,tak sme boli dnes pozriet ine auticka,v Chevrolete maju akcie momentalne,novy Spark limitovana edicia za 7290 €...

Co poviete?

uhlie

Omega,

Tlacitko mas zapnute asi preto, aby sa vedelo, ze auto si kontroluje teplotu. Otazka ale je, ci ti v zime ide aj kompresor klimy. Predpokladam ze nie, lebo by to bola dodatocna zataz pre motor. Auto sa da v zime uplne v pohode zohriat teplom z motora.

Sklo sa v zime rosi preto, ze je na nom rosny bod. T.j. teplota skla je dostatocne nizka na to, aby sa na nom zrazala voda. Ak ho ofukuje teply vzduch, tak sa rosny bod dostane dalej von z auta a para sa uz nezraza na skle, ale niekde vonku mimo neho. Zle je aj to, ked sa ti na nom zraza vela vody z vnutornej strany. Znamena to, ze sa ti do auta dostava vlhkost aj z vonka. To potom sposobi rychlejsie skorodovanie kontaktov a jedneho dna auto nemusi fungovat vobec.

0mega

no ja musim mat klimu (to A/C tlacitko) zapnute aj v zime, aj ked je vonku 10C a ja to mam na 23C pretoze ak to nemam zapnute, zacne sa mi zaparovat celne sklo.

to preco ??

AdamKrt

0mega Včera 21:20 - ale ja tu klimu mam nonstop zapnutu na 17 stupnov a prt to pomaha. Aspon to vobec nestihnem citit :) Alebo ked to zacnem cititit, tak potom otacky ventilatora dam na minimum, lebo mi to zacne vadit.

cinkaa Včera 21:26 - na to nemam cas, aby som sa zaoberal nejakou klimou. Je mi fuk, ci funguje, ci nie. Zaobidem sa aj bez nej. Hlavne nech spolahlivo a rychlo dojdem, kde mam.