Male sikovne auto do mesta pre zenu

0mega

system

ak je vonku 35C a viac, tak neprezijes na 100km useku :) ani ked stiahnes okna (teoreticky, staci 37C na to aby bol vzduch teplejsi ako clovek, a pri vysokych rychlostiach (tj beh a viac) tak je to nesmierne zle. vezmi si ako velmi sa spomaluju reakcie cloveka, co ledva dycha za volantom ;)
a neviem kto vydrzi mat dole okno na dialnici, tj 100km napriklad :D i ked casto takych vidim..

a vystupit z auta, totalne prepoteny tiez nie je nic extra :)

system

dobre idem sa vyjadrit aj ja k teme, ja si myslim ze zena nepotrebuje ziadne velke auta silne motory a pod. (ani muzi to nepotrebuju ale chcu) :D ... takze ak tvoj cenovy strop je 8000 € rozhodne by som bral nove auto a nie r. 2007 a pod. Nove auto mas zaruku 2 roky. ( pozor na 5 rocnu zaruku, treba si dobre overit naco vsetko sa vztahuje zvycajne sa 5 a viac rocna zaruka vstahuje len na agregat co si myslim ze 5 rokov nenajazdis 500 000 km aby mal odijst ;) ) ... takze zrejme bude pouzivane hlavne na jazdu mestom, teda myslim ze motor 1.4 a viac jej zbytocny (odvija sa od toho uspora+povinna poistka), odporucal by som 1.2 ;) . A prejdime k znacke: myslim ze kupovat auto podla toho ze ktora znacka je najviac kradnuta je kus blbe :P a nepodstatne. Treba sa zamysliet na aku dobu bude auto sluzit, ak ho po 2 rokoch vymenis tak nemas co riesit ale ak si ho nechas aspon 5 a viac rokov ber na vedomie ze za 5 rokov pouzivania ti tam bude isto treba nieco menit ;) takze cena nahradnych dielov je tiez dolezita napr. 1. BMW, Ford vs 2. Skoda, Kia ;) podstatne lacnejsie suciastky, jasne nebude to casta investicia ale ak budes chciet auto predat moze takto rozmyslat aj iny clovek a da prednost 2. ;) ... dalej benzin alebo diesel ? diesiel drahsia kupa lacnejsie palivo , lenivsi motor, a udrzba v zime. ... dalej sa mozno buds rozhodovat ci priplatit za klimu. Ano klima je fajn vec hlavne v lete ale je tu velke ALE: o klimu sa treba starat, myslim ze raz za rok ci za 2 roky menit napln, precistovat, a podobne blbosti aby sa tam neusadzovali plesne a pod. Treba zvazit ci si radsej v lete otvoris alebo pustis klimu. Moj nazor: ak nieco nieje nemoze sa to pokazit :D Ja sa zaobijdem aj bez klimi (oco ju ma v aute a zvyknem sa z nej nachladit, tak ju ani nepustam)...

teda dosiel som k zaveru a ked vsetko toto zohladnim odporucal by som ti bud skodu fabiu, kiu rio alebo VW Polo :)

MegaO

Mne sa najviac dizajnovo paci Chevrolet Cruse. Aj ked to nie je ziadne delo, ma naozaj podareny dizajn. Lepsi, ako nemecke auta. Mnohe zeny by mu mohli tieto tvary zavidiet. SU take upokojujuce a ladne, ze by mi stacilo sa nan len pozerat. Je to harmonicke auto.