Viete poradit?
Male sikovne auto do mesta pre zenu
no Laurina Peugeot by som ja neodporucal, kazovo su natom nie najlepsie a dost vela a za dobre ceny sa ich aj predava tak asi na tom nieco bude.
Vylozene do mesta je aj Fiat Chinquechento. Pouzivaju ho napr. aj pizerie. Je to ultramale auto a tusim, ze ma aj uplne najmensiu spotrebu zo vsetkych beznych seriovych aut. Len neviem, ci sa predava aj na Slovensku, alebo ho treba doviezt.
uhlie: ??? :D nevidim ziadnu spojitost medzi topankou a tym autom :D
Mne zase Spark trochu pripomina trackovu obuv:
Laurina, ved si kup auto, ake chces, len si ho poisti aj havarijne, aj GAPko. Ak Ti ukradnu auto v priebehu prvych troch rokov, dostanes celu hodnotu auta a mozes si kupit nove a neprerobis...
osobne si nemyslim, ze spark a podobne krabicky su nejak bezpecne, raz som bola so sestrou na vrakovisku zhanat nejaku suciastku a videli sme tam sparka, co nabural do elektrickovych zvodidiel(tych bielo-cervenych) a garantujem Ti, ze ak to vodic vobec prezil, tak urcite bez noh. Tie zvodidla to auto prerezali, ako noz maslo...
Omega-ani mne sa nepaci ten fiat, pripomina mi rybu. Hladaj tri rozdiely www.zoobojnice.sk a www.auto.cz :O))) ale fiat je talianske auto... btw-lost, zmenil si nick alebo sem prispieva Tvoje dvojca?
Tak pokial diskutujeme o auticku do mesta,je v podstate jedno, ci sa model niekomu paci alebo nie, vkus ma kazdy iny. Laurina, ty kukaj, aby tebe vyhovovalo, hlavne, aby malo malu spotrebu, lebo benzin je drahy a bude este drahsi! Co mas z pekneho auta, ked si nebudes moct dovolit na nom denne jazdit? Tie male auta nemaju pravdaze taku stabilitu na ceste ako velke ale vsak s nim zrejme nebudes jazdit velke trasy po dialnici a dalej, pozeraj na to, aby si dostala rychlo a vyhodne suciastky, keby sa raz pokazilo.
Inac, co sa tyka nakladiakov, ti jazdia hrozne, uz som sa naucila, ze ked idem domov cez 1000 km, idem zasadne v nedelu, ked maju tie ozruty (az na par vynimiek) zakaz. Oni totiz kludne obiehaju casto aj bez blinkera a to tak, ze ta vytlaci jednoducho z prudu alebo musis brzdit o dusu. A najradsej obiehaju, ked idu do kopca, cim spomalia celu premavku, lebo nevytiahnu a tym zdrzuju premavku vsetkych. Zrejme su vo firme pod tlakom, cas, terminy, lebo inac si to neviem vysvetlit.
francuz no :D
no mne sa ten fiat tiez nepaci. minule som take stretla v meste a az sa mi rozum pozastavil, ze kto take auto navrhol :D