Male sikovne auto do mesta pre zenu

system

no Laurina Peugeot by som ja neodporucal, kazovo su natom nie najlepsie a dost vela a za dobre ceny sa ich aj predava tak asi na tom nieco bude.

uhlie

Vylozene do mesta je aj Fiat Chinquechento. Pouzivaju ho napr. aj pizerie. Je to ultramale auto a tusim, ze ma aj uplne najmensiu spotrebu zo vsetkych beznych seriovych aut. Len neviem, ci sa predava aj na Slovensku, alebo ho treba doviezt.

bibi123

Laurina, ved si kup auto, ake chces, len si ho poisti aj havarijne, aj GAPko. Ak Ti ukradnu auto v priebehu prvych troch rokov, dostanes celu hodnotu auta a mozes si kupit nove a neprerobis...
osobne si nemyslim, ze spark a podobne krabicky su nejak bezpecne, raz som bola so sestrou na vrakovisku zhanat nejaku suciastku a videli sme tam sparka, co nabural do elektrickovych zvodidiel(tych bielo-cervenych) a garantujem Ti, ze ak to vodic vobec prezil, tak urcite bez noh. Tie zvodidla to auto prerezali, ako noz maslo...
Omega-ani mne sa nepaci ten fiat, pripomina mi rybu. Hladaj tri rozdiely www.zoobojnice.sk a www.auto.cz :O))) ale fiat je talianske auto... btw-lost, zmenil si nick alebo sem prispieva Tvoje dvojca?

Deria

Tak pokial diskutujeme o auticku do mesta,je v podstate jedno, ci sa model niekomu paci alebo nie, vkus ma kazdy iny. Laurina, ty kukaj, aby tebe vyhovovalo, hlavne, aby malo malu spotrebu, lebo benzin je drahy a bude este drahsi! Co mas z pekneho auta, ked si nebudes moct dovolit na nom denne jazdit? Tie male auta nemaju pravdaze taku stabilitu na ceste ako velke ale vsak s nim zrejme nebudes jazdit velke trasy po dialnici a dalej, pozeraj na to, aby si dostala rychlo a vyhodne suciastky, keby sa raz pokazilo.
Inac, co sa tyka nakladiakov, ti jazdia hrozne, uz som sa naucila, ze ked idem domov cez 1000 km, idem zasadne v nedelu, ked maju tie ozruty (az na par vynimiek) zakaz. Oni totiz kludne obiehaju casto aj bez blinkera a to tak, ze ta vytlaci jednoducho z prudu alebo musis brzdit o dusu. A najradsej obiehaju, ked idu do kopca, cim spomalia celu premavku, lebo nevytiahnu a tym zdrzuju premavku vsetkych. Zrejme su vo firme pod tlakom, cas, terminy, lebo inac si to neviem vysvetlit.

jankaaaaaaaaa

no mne sa ten fiat tiez nepaci. minule som take stretla v meste a az sa mi rozum pozastavil, ze kto take auto navrhol :D