Potrebujem schudnúť 30kg ale potrebujem niekoho stále z ktorým by som sa vzájomne v chudnutí podporovala. Moja rodina to som nou už vzdala ak tu je niekto taký ozvi sa!
Hľadám niekoho na spoločné chudnutie
VaMo nerozumiem tvojmu prispevku, ked niekto nieco propaguje to musi hned znamenat ze sa to predava? asi necitas tie prispevky pozorne, kedze je uvedene, ze je to program ZADARMO. Tak mi vysvetli, ako mozem nieco predavat? Ja s programom Laura cvicim, je to profesionalny program, s ktorym cvicia vrcholovi nemecki sportovci a teraz je od pondelka k dispozicii aj beznym uzivatelom v slovenskom jazyku. A nie je to len fiktivna postavicka, ale vyhodnotenie zdravia a stanovenie nutricneho a fitnesoveho planu. Ja som z neho nadsena, preto to vsade pisem, ked sa ti to nepaci, tak ma nekomentuj.
Strasne rada by som nahradila sladke niecim takym, ako radia vsetci - ovocie, jogurt...neda sa. Ale kupila som si chrom , idem ho zacat pravidelne uzivat...necakam zazraky na pockanie, ale mozno to vazne potlaci chut na sladke a ja si zvyknem fungovat bez keksikov :-) Dnes som este ziaden nedala, ale ani som nejedla nejak ukazkovo. Idem teraz zacvicit a uvidime vecer, ci nepodlahnem.
VaMo: tak ja ked mam chut na sladke, dam si ovocny jogurt bez cukru...to ti je taka dobrota.. :D inak uz pomaha len pevna vola..
Miiia
Zuzik predava pravdepodobne produkty z tohoto shopu, rozposiela tento link do vsetkych tem o chudnuti... Radsej si stiahni nejaky ABS trening z netu, ak uz chces cvicit s nejakou fiktivnou osobou. Aj ja o tom uvazujem, ze si stiahnem nieco take, ale aj tak mi to pride zvlastne, teda nie som zvyknuta cvicit pred telkou...
Zuzik? Kde nájdem ten program?
a aky druh pohybu mas? ako cvicievate? kolko?
caute baby pridam sa aj ja potrebujem schudnut 30kg dufam ze sa mi to podari lebo stale priberam aj ked mam pohybu vela a cukor som uplne vyradila z jedalnicka :(( no asi to bude z chleba aj ked len na ranajky ho jem .A tiez by ma zaujmal ten program LAURA kde sa da stiahnut v slovencine
jajka01 neda sa mi tu poslat cely odkaz, tak postupne prejdi na stranku
www.webstar-shop.sk a tam si na lavo najdi Laura. Potom si klikni na link prihlasenie do Webstaru. Ak budes mat nejasnosti alebo otazky kludne napis, zodpoviem :)
Ahojte dievcata, aj cvicievate, alebo ste vsadili len na upraveny jedalnicek? ako boljujete s chutou na sladke?
ZUZLIK kde sa da stiahnut ten program Laura?