Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hľadám niekoho na spoločné chudnutie

Miiia

Takže môj týždeň pomaly sa blížim k hranici kedy na váhe bude -10kg. Dnes som bola 4hod na bicyklovej túre, necítim si vlastné telo, ale uvidíme zajtra, či niečo zo mňa šlo dole. Dúfam že áno! A ostatným prajem veľa zdaru v chudnutí!

mo9mi9mi

Aj ja pokracujem....ale moc sa mi nedari....neviem ako sa mam ovladat ked vidim sladke...moja pevna vola je na tom dost zle...

tutumutu

no baby uz bol piatok a vy ste kde dako to tu nefici alebo ste sa na to chudnutie vykaslali ci ako?
No nevadi ja pokracujem dalej teda asi sama:)))

mo9mi9mi

Pre owecku..... Ja som chudla pomali ...,mozno take tri mesiace...ale boli v tom niekedy aj prestavky...akoze som polavila ale potom som sa ku tomu vratila... ALe bola som spokojna uz to na mne bolo aj vidiet . Velmi potesi ked vas ludia pochvalia.

Vcerajsi den som nezvladla. Dnes je to uz lepsie. Vecer si snad pojdem s kamaratkou zabehat. Uz len na tej pevnej voli treba popracovat :D

tutumutu

:D))) no aj ja mam elipticky tak sa co to snazim na nom trosku hybat ci slapat len ta vola by tam mohla byt u mna lepsia niekedy po praci ked mam konecne volno a sadnem pred telku tak si len odkladam cas ze za hodku si pojdem na nom pocvicit prejde hodina a ja zase no tak este za pol hodku a prejde dalsia pol hodka a ja nie a nie na neho vyliezt:D)))Ale uz sa snazim neviem nevazila som sa ale dnes mam 5 den a myslim ze co to asi islo mozno tiez len to kg ale citim to na opasku dako by som potrebovala prirobit pol dierku:D)))Tak urcite to je len voda ale aj to je nieco ako nic:D)

jajka01

no a pred rokom som si kupila elipticky trenazer (na ktory doteraz sadal prach :D) tak som ho oprasila a kazdy den aspon pol hodinku sa snazim...ale myslim ze ked budem takto pokracovat tak postupom casu zvladnem aj dlhsie na nom cvicit :)

jajka01

no ja osobne, niesom schopna vydrzat dietu. pre mna nemozne. ale tu v inej teme som citala jeden prispevok od holky, ktora je aj vyskou aj vahou podobne na tom ako ja a schudla 10 kg. a pisala ze jej velmi pomohla stranka www.kaloricketabulky.cz , kde si sledovala kolko toho spapala za den. a pritom sa nemusim obmedzovat v jedeni. jem 5x za den, akurat take malicke zmeny su tam napr. : namiesto vyprazaneho rezna so zemiakmi, si dam (tak isto velku) porciu dusenych kuracich prs na zeleninke so zemiakmi...su to take malickosti, ale velmi dolezite...samozrejme nepcham sladkosti do seba, a vyhybam sa sladkym vodam

tutumutu

Tak ahojte tak jajka to je super ze uz mas to kg dole no dnes som v praci tak sa drzim ja sa odvazim az v pondelok tak som si povedala ze sa budem vazit az v pondelok pre istotu:D)))
A ako teda sa stravujete ste na niakej tej diete alebo len zdravsie papate ja sa snazim teda 5 krat za den co to zjest:D))):D)))

jajka01

ahojte holky. no ja som zacala zdravo chudnut len pred troma dnami. no ale na zaklade mojich predchadzajucich skusenosti s chudnutim, sa bojim ze to znovu po tyzdni-dvoch vzdam ako vzdy..takze sa chcem pridat k vam aby som mala podporu, motivaciu a nevzdala to ale (konecne) aj vydrzala...inak za tie tri dni mam 1 kilečko dole :)

hanadeka

cafte
tak tento tyzden bol otras..
utorok akoze total krizovy po prvom dni chudnutia..
vcerajsi den tiez o nicom,nevedela som sa dokopat k cviceniu..dnesny den ako tak ujde,zatial sa ovladam,este ma caka cvicenie..na vahe absolutne ziadna zmena..
baby dokazete si udrzat svoj pitny rezim ? ja nie som schopna stiahnut za jeden den flasu mineralky,zabudam sa kokso napit..ani som netusila,ze to moze byt az taky problem..