Potrebujem schudnúť 30kg ale potrebujem niekoho stále z ktorým by som sa vzájomne v chudnutí podporovala. Moja rodina to som nou už vzdala ak tu je niekto taký ozvi sa!
Hľadám niekoho na spoločné chudnutie
mo9mi9mi a ako rýchlo si schudla tých 8 kg? ja som schudla tiež asi 8 kg ale strašne rýchlo a potom sa mi toho vrátilo tak ešte o štvrtinu viac....a to bolo z delenej stravy
ja som vazila 89 ale asi pred 3 mesiacmi som skoncila s chudnutim.... to som potom vazila tych 81...no a postupne sa to vracia...nie rychlo lebo som chudla zdravo ale musim sa do toho zase pustit :D .....a v tedy mi hlavne pomahalo ze som pila poriadne vela vody
jaaa by som sa chcela tiež pridať...by som chcela dať tak 25 až 30 dole....a už som začala veľa krát a nikdy sa mi to nepodarilo, vždy sa to vrátilo späť aj niečo navyše a takto to dopadlo :( tak dúfam že s podporou to pojde lahšie!
a este ze meriam cca 169cm a vazim 85kg...takze strasne rada by som bola na takych 65 ....je pred nami tazka uloha ale spolu to bude lahsie :D
Ahojte baby......rada by som sa k vam pridala aj ked trosku neskor...ja zacinam od dnes... dufam ze sa nam bude darit
Noooo v pohode zatial mam dva dni za sebou.:D)))Jedla som toto
R: chlieb,sunka,zelenina
D:jogurt
O:zelen.salat,vajicka na tvrdo,tvrdy syr
Olov:acidko
V:to iste co na obed
2den
R:chlieb,syr.zelenina
D:melon
O:zelen.salat,syr,trescia pecen
Olov:jogurt
V:to iste co na obed
To som bola v praci takze to bolo trosku slabsie a dnes mam volno takze uz som jedla
R: nic bola som vo fitku
D:čokolad.puding :D))):D)))
O: slepacia polievka,kur.mäso na sposob perkelu s haluskami
Olovr: si dam jogurt
V: si dam asi tu slepaciu polievku
No nieje to ukazkove ale tak nechcem drasticky chudnut dakou nezmyselnou dietou.A snazim sa jest presne 5x za den co u mna nebolo mozne pretoze som jedavala len dva krat za den a to na obed a potom neskora vecera o 22.00 hod.ked som prisla s prace a poviem vam to som sa prezierala na tu veceru pretoze som bola neskutocne hladna:(Tak uvidim ako mi to pomoze.Zatial sa drzte ahoj
TU su zaujimave vysledky, ved predsa nerata sa len teoria, ale ako aka teoria funguje v praxi, nie?!
www.zdravochudnut.sk
Ahojte baby ??? no ako ste na tom ???? :D
takze super ze zacinate od dneska aj ja som zacala prave dnes takze sa tiez pridavam dufam ze tu budete castejsie ako len piatok:)))
Takze ja mam 178cm a mam 85kg chcela by som dat dole 20kg cize na 65kg hmmmmm:(
Nechcem drzat ziadnu dietu a vobec nie mliecnu:))Ale kto chce kludne ja chcem nieco take ako na sposob zdravej stravy mozno aj ta delena by sla ale skor to necham na tom pravidelnom stravovani zdravsich potravin:)))Ja zacinam tak ze R o 8.00
D o 11.OO
O o 14.00
Olov o 16.00
V o 19.00
O 22.00 chodievam spinkat:D))):D))))
takze budem sa drzat tohto planu a uvidim cvicenie tak pomenej asi 2 krat mozno3 krat iba doma mam elipt.trenazer tak tam po 40minut.
Takze uz sa tesim a naozaj tentokrat vydrzime musime:)):)):))):)))
Ja som zato aby téma stále zostala aktívna, tak teda, všetky ktoré chudneme každý piatok tu na fóre ktorá koľko schudla a akým spôsobom. Musíme sa vzájomne podporovať :-)
jarka.- Prosím ťa, tá mliečna diéta je čo za diétu, oplatí sa? a pozostáva len z jedenia mliečnych výrobkov alebo ako? Ďakujem