Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hľadám niekoho na spoločné chudnutie

owecka

mo9mi9mi a ako rýchlo si schudla tých 8 kg? ja som schudla tiež asi 8 kg ale strašne rýchlo a potom sa mi toho vrátilo tak ešte o štvrtinu viac....a to bolo z delenej stravy

mo9mi9mi

ja som vazila 89 ale asi pred 3 mesiacmi som skoncila s chudnutim.... to som potom vazila tych 81...no a postupne sa to vracia...nie rychlo lebo som chudla zdravo ale musim sa do toho zase pustit :D .....a v tedy mi hlavne pomahalo ze som pila poriadne vela vody

owecka

jaaa by som sa chcela tiež pridať...by som chcela dať tak 25 až 30 dole....a už som začala veľa krát a nikdy sa mi to nepodarilo, vždy sa to vrátilo späť aj niečo navyše a takto to dopadlo :( tak dúfam že s podporou to pojde lahšie!

mo9mi9mi

a este ze meriam cca 169cm a vazim 85kg...takze strasne rada by som bola na takych 65 ....je pred nami tazka uloha ale spolu to bude lahsie :D

mo9mi9mi

Ahojte baby......rada by som sa k vam pridala aj ked trosku neskor...ja zacinam od dnes... dufam ze sa nam bude darit

tutumutu

Noooo v pohode zatial mam dva dni za sebou.:D)))Jedla som toto
R: chlieb,sunka,zelenina
D:jogurt
O:zelen.salat,vajicka na tvrdo,tvrdy syr
Olov:acidko
V:to iste co na obed
2den
R:chlieb,syr.zelenina
D:melon
O:zelen.salat,syr,trescia pecen
Olov:jogurt
V:to iste co na obed
To som bola v praci takze to bolo trosku slabsie a dnes mam volno takze uz som jedla
R: nic bola som vo fitku
D:čokolad.puding :D))):D)))
O: slepacia polievka,kur.mäso na sposob perkelu s haluskami
Olovr: si dam jogurt
V: si dam asi tu slepaciu polievku

No nieje to ukazkove ale tak nechcem drasticky chudnut dakou nezmyselnou dietou.A snazim sa jest presne 5x za den co u mna nebolo mozne pretoze som jedavala len dva krat za den a to na obed a potom neskora vecera o 22.00 hod.ked som prisla s prace a poviem vam to som sa prezierala na tu veceru pretoze som bola neskutocne hladna:(Tak uvidim ako mi to pomoze.Zatial sa drzte ahoj

tutumutu

takze super ze zacinate od dneska aj ja som zacala prave dnes takze sa tiez pridavam dufam ze tu budete castejsie ako len piatok:)))
Takze ja mam 178cm a mam 85kg chcela by som dat dole 20kg cize na 65kg hmmmmm:(
Nechcem drzat ziadnu dietu a vobec nie mliecnu:))Ale kto chce kludne ja chcem nieco take ako na sposob zdravej stravy mozno aj ta delena by sla ale skor to necham na tom pravidelnom stravovani zdravsich potravin:)))Ja zacinam tak ze R o 8.00
D o 11.OO
O o 14.00
Olov o 16.00
V o 19.00
O 22.00 chodievam spinkat:D))):D))))

takze budem sa drzat tohto planu a uvidim cvicenie tak pomenej asi 2 krat mozno3 krat iba doma mam elipt.trenazer tak tam po 40minut.
Takze uz sa tesim a naozaj tentokrat vydrzime musime:)):)):))):)))

Miiia

Ja som zato aby téma stále zostala aktívna, tak teda, všetky ktoré chudneme každý piatok tu na fóre ktorá koľko schudla a akým spôsobom. Musíme sa vzájomne podporovať :-)

jarka.- Prosím ťa, tá mliečna diéta je čo za diétu, oplatí sa? a pozostáva len z jedenia mliečnych výrobkov alebo ako? Ďakujem