Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hľadám niekoho na spoločné chudnutie

mo9mi9mi

no aj na mne to uz zacina byt poznat...schudla som zatial len 1.5kg..ale za tyzden je to dost :D :D takze huraaa a pokracujeme :D

jajka01

no hlasim sa baby...tyzden a pol a 2 kilečka dole...viem, ze za tak kratky cas je to dost, ale brala by som aj aby to islo rychlejsie..no co uz...rychlo sa ani pes nevysere :DDD

Jablíčenečko

Ja sa pripojím ! :) chcem schudnut max . 30 kg ! :) ozvi saa mi :) moj e-mail je Jablko72@azet.sk :) bduem moc ráda

mo9mi9mi

Baby tak sa teším....konečne som sa do toho chudnutiadostala:D papam uz poctivo 5 krat za den, ziadne slatkosti a aj pitny rezim dodrzujem +nejake to ovocie a zelenina.. Aj na bike chodím :D :D :D :D teraz už vydržím :D

zuzlik

ja nezodpovedam za obsah stranky, ale odporucam link na program ktory tam je, co je na tom nepochopitelne??? Pokial sa Vam chce vyhadzovat peniaze za orbitreky a podobne veci v poriadku, clovek chce pomoct niekomu zadarmo a kazdy v tom vidi iba hacik, fakt neviem kde toto ludstvo speje, iba same upodozrievanie...

VaMo

Miiia
Ja som ju prezrela tiez, treba sa registrovat - samozrejme prestudovat podmienky - a mne osobne sa do toho velmi nechcelo, kto vie, ake zavazky z takychto registracii vyvstanu. Takze tiez skor spolah na osvedceny orbitrek :-)

VaMo

zuzlik
Ktokolvek si pozrie tvoju kvazi aktivitu na tomto fore, kde neprispievas nijak inak, len propagovanim Laury alebo Imune /teda produktov!/ a nasledne hodi ockom na stranku, kt. propagujes, je mu jasne, ze:
citujem:
Váš záujem na zvýšení vitality a podpory zdravia oznámte
toľkým ľuďom, ako je to len možné a ostatným členom
komunity ukážte Vašu osobnú stratégiu úspechu na zachovanie
vitality a zdravia.

Týmto spôsobom si neobmedzene
generujete množstvo kontaktov! Z každého nákupu Vaších klientov máte 5 % províziu!

A este: budem si komentovat co chcem - toto je VEREJNE FORUM, rovnako ako ty aj ja mam pravo vyjadrit svoj nazor - a ten je a ostane na tebou ponukany produkt rovnaky.

zuzlik

Miia na stranke webstar-shop.sk je link, ktory odkaze na program Laura. Este raz zdoraznujem, nic nepredavam, len odporucam program.