Hľadám niekoho na spoločné chudnutie

mo9mi9mi

no aj na mne to uz zacina byt poznat...schudla som zatial len 1.5kg..ale za tyzden je to dost :D :D takze huraaa a pokracujeme :D

jajka01

no hlasim sa baby...tyzden a pol a 2 kilečka dole...viem, ze za tak kratky cas je to dost, ale brala by som aj aby to islo rychlejsie..no co uz...rychlo sa ani pes nevysere :DDD

Jablíčenečko

Ja sa pripojím ! :) chcem schudnut max . 30 kg ! :) ozvi saa mi :) moj e-mail je Jablko72@azet.sk :) bduem moc ráda

mo9mi9mi

Baby tak sa teším....konečne som sa do toho chudnutiadostala:D papam uz poctivo 5 krat za den, ziadne slatkosti a aj pitny rezim dodrzujem +nejake to ovocie a zelenina.. Aj na bike chodím :D :D :D :D teraz už vydržím :D

zuzlik

ja nezodpovedam za obsah stranky, ale odporucam link na program ktory tam je, co je na tom nepochopitelne??? Pokial sa Vam chce vyhadzovat peniaze za orbitreky a podobne veci v poriadku, clovek chce pomoct niekomu zadarmo a kazdy v tom vidi iba hacik, fakt neviem kde toto ludstvo speje, iba same upodozrievanie...

VaMo

Miiia
Ja som ju prezrela tiez, treba sa registrovat - samozrejme prestudovat podmienky - a mne osobne sa do toho velmi nechcelo, kto vie, ake zavazky z takychto registracii vyvstanu. Takze tiez skor spolah na osvedceny orbitrek :-)

VaMo

zuzlik
Ktokolvek si pozrie tvoju kvazi aktivitu na tomto fore, kde neprispievas nijak inak, len propagovanim Laury alebo Imune /teda produktov!/ a nasledne hodi ockom na stranku, kt. propagujes, je mu jasne, ze:
citujem:
Váš záujem na zvýšení vitality a podpory zdravia oznámte
toľkým ľuďom, ako je to len možné a ostatným členom
komunity ukážte Vašu osobnú stratégiu úspechu na zachovanie
vitality a zdravia.

Týmto spôsobom si neobmedzene
generujete množstvo kontaktov! Z každého nákupu Vaších klientov máte 5 % províziu!

A este: budem si komentovat co chcem - toto je VEREJNE FORUM, rovnako ako ty aj ja mam pravo vyjadrit svoj nazor - a ten je a ostane na tebou ponukany produkt rovnaky.

zuzlik

Miia na stranke webstar-shop.sk je link, ktory odkaze na program Laura. Este raz zdoraznujem, nic nepredavam, len odporucam program.