Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hľadám niekoho na spoločné chudnutie

mo9mi9mi

Tak dnes je to desiaty deň.... váho trochu kolíše ale okolo 3 kg som na tom lepšie :D :D tak sa teším a hura možme pokračovať :D

Janinne

tusim zmizol zvysok textu .. ze ci mi neviete poradit nejake syry ktore maju menej ako 40% tuku... nasla som len Eidam 30% ale nic viac... dakujem vopred

Janinne

Caute, som sa prave zaregistrovala, a toto je celkom fajn tema... :) Zacala som minuly tyzden v stredu v komplimente, lebo sama by som to asi nedala. Zatial velka spokojnost, uvidime vysledky :) Mam otazocku aj... neviete mi poradit nejake

Katkaaaaa

tak ahojte..ja dnes začíínam...na raňajky som mala ovsené vločky s jogurtom, na desiatu si dám nejaké ovocie, obed rizoto so zeleninou a tuniakom, olovrant nejaké mrkviča a na večeru šalátik s fetou:) a viete čo? keď to takto napíšem, vôbec to neznie zle:D

daniela20

Zdravím :-) Tak čo , ako pokračujeme?? Ja už desiaty den nejdem sladké :) Vobec. Zˇiadne čokolády, napolitánky,horalky a podobné veci. Jedine predvčerom som si dala asi 4-5 plátkov cereálnych sušienok bebe. Kávu a čaj nesladím zhruba 2 roky, takže to vobec. Začala som piť cereálny nápoj Caro a tým som nahradila aj kávu. Včera som bola po dlhčom čase opať vo fitku a dala som si riadne do tela :) V poslednom čase som si vela naštudovala na nete rozne inf. čo sa chudnutia týka. Snažím sa dosť obmedzovať sacharidy, pečivo, ryžu a zemiaky jem úplne minimálne, v reštaurácii som si dala iba maso a zeleninu a zmrzliny, čo bola ako dezert som sa ani nedotkla :)) ZAtial vážim ráno tak asi 61,5 viem že to nie je vela ale chcem menej . Proste chcem a hotovo :) Teraz na večeru som si dala 2 grepy (chcela som iba jeden , ale toho ovocia sa proste nedokazem dojest a vraj pomaha pri chudnuti ,) + biely jogurt aj od tych som zavislačka... Dnes už nebudem jesť nič iba tak o osmej si zadauvarím Caro s trochou polotucneho mlieka. Na zajtra mam zasa biely jogurt ,málu celozrnnú žemličku , to si dam na desiatu , ranajky...Obed ešte neviem čo budem mať ,lebo mám toho vela zajtra ... Ale isto dačo bezpečné :)) Včera som si dala o osmej strapec hrozna a jablkko , asi to nebolo moc rozumné , ale bola som hladná a snád vždy lepšie ako chlieb so slaninou :D Určiteee....
Držte sa kolegovia a dajte vedieť ako Vám to ide :)

Kaciak88

Baby, mam nervy na chlapa a mam chut pojest vsetko sladke co je doma...jaaaj...inak tyzden za nami a -2,5kg... je super, ze su mi volne nohavice...ale nove zatial neplanujem kupovat... :D

Kaciak88

Baby, mam nervy na chlapa a mam chut pojest vsetko sladke co je doma...jaaaj...inak tyzden za nami a -2,5kg... je super, ze su mi volne nohavice...ale nove zatial neplanujem kupovat... :D

jajka01

a ako to robite s pohybom??? ako cvicite, ako casto, a ako dlho? ..lebo citala som clanocek, ze je dobre cvicenia obmienat, aby si telo nezvyklo..lebo, ze ked stale to iste budem cvicit, tak ze telo si privykne a prestane tak efektivne spalovat tuk...aky je vas nazor?