Potrebujem schudnúť 30kg ale potrebujem niekoho stále z ktorým by som sa vzájomne v chudnutí podporovala. Moja rodina to som nou už vzdala ak tu je niekto taký ozvi sa!
Hľadám niekoho na spoločné chudnutie
Tak dnes je to desiaty deň.... váho trochu kolíše ale okolo 3 kg som na tom lepšie :D :D tak sa teším a hura možme pokračovať :D
tusim zmizol zvysok textu .. ze ci mi neviete poradit nejake syry ktore maju menej ako 40% tuku... nasla som len Eidam 30% ale nic viac... dakujem vopred
Caute, som sa prave zaregistrovala, a toto je celkom fajn tema... :) Zacala som minuly tyzden v stredu v komplimente, lebo sama by som to asi nedala. Zatial velka spokojnost, uvidime vysledky :) Mam otazocku aj... neviete mi poradit nejake
ja za dva tyzdne 2,5 až 3 kg dole...(neviem teraz presne napisat lebo to kolise)
tak ahojte..ja dnes začíínam...na raňajky som mala ovsené vločky s jogurtom, na desiatu si dám nejaké ovocie, obed rizoto so zeleninou a tuniakom, olovrant nejaké mrkviča a na večeru šalátik s fetou:) a viete čo? keď to takto napíšem, vôbec to neznie zle:D
Zdravím :-) Tak čo , ako pokračujeme?? Ja už desiaty den nejdem sladké :) Vobec. Zˇiadne čokolády, napolitánky,horalky a podobné veci. Jedine predvčerom som si dala asi 4-5 plátkov cereálnych sušienok bebe. Kávu a čaj nesladím zhruba 2 roky, takže to vobec. Začala som piť cereálny nápoj Caro a tým som nahradila aj kávu. Včera som bola po dlhčom čase opať vo fitku a dala som si riadne do tela :) V poslednom čase som si vela naštudovala na nete rozne inf. čo sa chudnutia týka. Snažím sa dosť obmedzovať sacharidy, pečivo, ryžu a zemiaky jem úplne minimálne, v reštaurácii som si dala iba maso a zeleninu a zmrzliny, čo bola ako dezert som sa ani nedotkla :)) ZAtial vážim ráno tak asi 61,5 viem že to nie je vela ale chcem menej . Proste chcem a hotovo :) Teraz na večeru som si dala 2 grepy (chcela som iba jeden , ale toho ovocia sa proste nedokazem dojest a vraj pomaha pri chudnuti ,) + biely jogurt aj od tych som zavislačka... Dnes už nebudem jesť nič iba tak o osmej si zadauvarím Caro s trochou polotucneho mlieka. Na zajtra mam zasa biely jogurt ,málu celozrnnú žemličku , to si dam na desiatu , ranajky...Obed ešte neviem čo budem mať ,lebo mám toho vela zajtra ... Ale isto dačo bezpečné :)) Včera som si dala o osmej strapec hrozna a jablkko , asi to nebolo moc rozumné , ale bola som hladná a snád vždy lepšie ako chlieb so slaninou :D Určiteee....
Držte sa kolegovia a dajte vedieť ako Vám to ide :)
na mne este nic nevidno :(((
Baby, mam nervy na chlapa a mam chut pojest vsetko sladke co je doma...jaaaj...inak tyzden za nami a -2,5kg... je super, ze su mi volne nohavice...ale nove zatial neplanujem kupovat... :D
Baby, mam nervy na chlapa a mam chut pojest vsetko sladke co je doma...jaaaj...inak tyzden za nami a -2,5kg... je super, ze su mi volne nohavice...ale nove zatial neplanujem kupovat... :D
a ako to robite s pohybom??? ako cvicite, ako casto, a ako dlho? ..lebo citala som clanocek, ze je dobre cvicenia obmienat, aby si telo nezvyklo..lebo, ze ked stale to iste budem cvicit, tak ze telo si privykne a prestane tak efektivne spalovat tuk...aky je vas nazor?