Hľadám niekoho na spoločné chudnutie

jajka01

no..ja som za tyzden dala dole 1,5 kila ...no ale nesom velmi spokojna, lebo pri pocitani kalorii mam chaos :// na kazdej stranke pisu dajak inak a teraz neviem, ktore udaje su ok...ale menej ako jem teraz uz nemozem, lebo by som bola hladna :((...dajte radu...kolko KJ moze mat 200g rizota s kuracim masom a zeleninou..bo v kazdej tabulke ine hodnoty :( a navyse zajtra mi zacina skola, tak sa bojim ze s tym stravovanim sa vyskytnu problemy :(.

daniela20

ja chdunem mám 171 a okolo 63 kil ale citim sa zlee, taká neforemná až hroza :(( Do decembra to chcem dať tak na 57. myslíte,že to dám??:)) Ale vážiť sa nevážim. Načo?? Zbytočne to človeka deptá ked to ide hore , dolu...

Kaciak88

Baby, pridám sa k vám..začala som v sobotu... :) len včera ma kamaráti zviedli na zlé chodníčky... :D ale sľubujem, že sa vrátim na cestu chudnutia...je to ťažké, keď vás lanária na dobrotky...ozvem sa aj ja zase v piatok... :) inak mam 165 cm a 73 kg....ani mi tak nejde o kila...ako chcela by som dat dole aspon 10kg, ale hlavne sa zmestit do velkosti 38...na promocie...ved to tam nemozem ist ako slonica v 44ke.. :(

hanadeka

baby,vy sa nezdate..
jedna v priebehu tyzdna kokso tri kila dolu,druha styri hodiny na bicykli..
ja nevladzem s vami slapat..ja jedine pomaly..
zatial sledujem vahu...a nist,ziadna zmena..:((

mo9mi9mi

Ach baby ako vám závidím. Mne sa vôbec nadarí...akosi sa do toho nemôžem dostať... vždy ma niečo zláka :( ale chcem to dokazat a aj dokazem...dnesny den som zacala dobre tak ho aj dokoncim a potom dalsi den a dalsi.... v piatok vam napisem ci sa mi darilo.

tutumutu

Baby ja sa tak tesim takze za tyzden mam dole 3kg cize uz mam 83:)A to aj napriek tomu ze veceru som nemala o tej 19.00 ale az o 22:00 ked som prisla z prace.No skusim sa snazit tento tyzden jest naposledy pekne o 19.00 uvidime mam tento tyzden dovolenku:)
Stale sa snazim jest pekne 5krat za den a vy ste ako natom?

zuzlik

Na chudnutie velmi odporucam program Laura je to vitality coaching, vyuzivaju ho vrcholovi sportovci ale aj bezni ludia, vyhodnoti zdravotny stav na zaklade otazok a malych cviceni, podrobne ho statisticky spracuje a navrhne vam plan potravy co a kedy by ste mali jest, co je pre vas vhodny typ stravy, ci mate vela karbohaydratov atd.. je to fakt pomaly lepsie ako doktor :) a tak isto navrhne cvicenia ktore su pre vas vhodne. Co je vsak na tom super, precvicuje to s vami cez pocitac, je to 3D postava a rozprava ako mate cvicit :) a samozrejme vas upozornuje na to ked necvicite, da sa stiahnut aj do mobilov. a co je na tom super? je to v SLOVENCINE A ZADARMO:)