Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hľadám niekoho na spoločné chudnutie

jajka01

no..ja som za tyzden dala dole 1,5 kila ...no ale nesom velmi spokojna, lebo pri pocitani kalorii mam chaos :// na kazdej stranke pisu dajak inak a teraz neviem, ktore udaje su ok...ale menej ako jem teraz uz nemozem, lebo by som bola hladna :((...dajte radu...kolko KJ moze mat 200g rizota s kuracim masom a zeleninou..bo v kazdej tabulke ine hodnoty :( a navyse zajtra mi zacina skola, tak sa bojim ze s tym stravovanim sa vyskytnu problemy :(.

daniela20

ja chdunem mám 171 a okolo 63 kil ale citim sa zlee, taká neforemná až hroza :(( Do decembra to chcem dať tak na 57. myslíte,že to dám??:)) Ale vážiť sa nevážim. Načo?? Zbytočne to človeka deptá ked to ide hore , dolu...

Kaciak88

Baby, pridám sa k vám..začala som v sobotu... :) len včera ma kamaráti zviedli na zlé chodníčky... :D ale sľubujem, že sa vrátim na cestu chudnutia...je to ťažké, keď vás lanária na dobrotky...ozvem sa aj ja zase v piatok... :) inak mam 165 cm a 73 kg....ani mi tak nejde o kila...ako chcela by som dat dole aspon 10kg, ale hlavne sa zmestit do velkosti 38...na promocie...ved to tam nemozem ist ako slonica v 44ke.. :(

hanadeka

baby,vy sa nezdate..
jedna v priebehu tyzdna kokso tri kila dolu,druha styri hodiny na bicykli..
ja nevladzem s vami slapat..ja jedine pomaly..
zatial sledujem vahu...a nist,ziadna zmena..:((

mo9mi9mi

Ach baby ako vám závidím. Mne sa vôbec nadarí...akosi sa do toho nemôžem dostať... vždy ma niečo zláka :( ale chcem to dokazat a aj dokazem...dnesny den som zacala dobre tak ho aj dokoncim a potom dalsi den a dalsi.... v piatok vam napisem ci sa mi darilo.

tutumutu

Baby ja sa tak tesim takze za tyzden mam dole 3kg cize uz mam 83:)A to aj napriek tomu ze veceru som nemala o tej 19.00 ale az o 22:00 ked som prisla z prace.No skusim sa snazit tento tyzden jest naposledy pekne o 19.00 uvidime mam tento tyzden dovolenku:)
Stale sa snazim jest pekne 5krat za den a vy ste ako natom?

zuzlik

Na chudnutie velmi odporucam program Laura je to vitality coaching, vyuzivaju ho vrcholovi sportovci ale aj bezni ludia, vyhodnoti zdravotny stav na zaklade otazok a malych cviceni, podrobne ho statisticky spracuje a navrhne vam plan potravy co a kedy by ste mali jest, co je pre vas vhodny typ stravy, ci mate vela karbohaydratov atd.. je to fakt pomaly lepsie ako doktor :) a tak isto navrhne cvicenia ktore su pre vas vhodne. Co je vsak na tom super, precvicuje to s vami cez pocitac, je to 3D postava a rozprava ako mate cvicit :) a samozrejme vas upozornuje na to ked necvicite, da sa stiahnut aj do mobilov. a co je na tom super? je to v SLOVENCINE A ZADARMO:)