Potrebujem schudnúť 30kg ale potrebujem niekoho stále z ktorým by som sa vzájomne v chudnutí podporovala. Moja rodina to som nou už vzdala ak tu je niekto taký ozvi sa!
Hľadám niekoho na spoločné chudnutie
ja som tiež chcela na obed zeleninové rizoto...ale sestra nechcela...tak sme mali cestoviny s dusenou zeleninou..... no tie cestoviny niesu bohviečo ale tak niečo zas jesť musím.... potom o tretej som mala celozrnnú žemľu so šunkou a zeleninou a teraz ešte neviem čo si pôjdem spraviť...vamo a ty si už niečo schudla??
Taka 5km prechadzka so synom v miernom tempe, ale aj tak citim :-) Na obed zeleninove rizoto a tekvicova polievka, na olovrant jablko.
Vy dnes ako?
no ja jediné s čím nemám problém je tá čistá voda.....to v pohode lebo som ju pila aj keď som nechudla....
ja som bola vcera plávať, dala som si 1km...len potom som mala strašnú chuť na sladké, tak som na olovrant spásla jednu musli tyčinku
VaMo...ja si zasa neviem zvykknúť na neochutený jogurt:D ...aj s tou vodou čistou som mala problém, tak som pila čaje rôzne, zelený, mätový a tak...aj žihľavový je vraj dobrý na chudnutie:)
Ahojte, tak co ste ranajkovali? Ja graham. rohlik s tou natierkou Natie /?/ jogurtova s vlakninou, 2 paradajky + kava. Zatial som vypila 4 dcl vody, nemozem si pomoct, nechuti mi bez prichute, takze ja pijem tie jemne ochutene mineralky.
vamo... dakujem... aj ked nemozem dostupit na nohu vcera som opatrne skusila aspon na bicykli a celkom to islo .....tak budem aspon to skusat do kedy sa mi noha nezlepsi......ale prehanat to nebudem, nechcem si ublizit
Janine
Si ma inspirovala vcera svojim prispevkom o Komplimente. Urcite som niekde videla reklamu na to, ale asi som tomu nevenovala pozornost az vcera vecer som si to preklikala a zaujimalo by ma, ako to funguje realne, vies, nie marketingove podavanie informacii, ale skor od niekoho, kto to zhodnoti objektivne, takze dufam, ze sem hodis aj nieco z toho. So mnou je to tak, ze ani extra nepotrebujem chudnut, mozno 5 kg, ale ver, ze sa lahsie chudne z vacsej vahy ako z toho, co mam ja. Mam uz 35 r. , metabolizmus uz nefunguje ako v 20tich, takze bez zdraveho stravovania a cvicenia to uz nepojde...a okrem toho som prestala fajcit úpo dllllhych rokoch/ a nepoznam asi nikoho, kto by potom nepribral :( Takze budem bojovat spolu s vami, je v podstate jedno, co to ma byt 5,10 al.15 kil dole, ze? :-)
mo9
Urcite vies, ze strava je skutocne prvorada, pohyb je len "bonus". Takze pevna vola, spravne papanie hoci aj bez fyzickej aktivity...ked sa neda, tak sa neda Drzim prsty.
mala som to pekne zacate ale teraz koli urazu nemozem robit ziadny pohym.....ale nevzdam to .... pojde to pomalsie ale mozno aj z postielky pojde nieco dole ked sa budem poctivo zdravo stravovat..
VaMo dakujem velmi pekne, vyskusam. Vcera som este objavila nejaky Gruendlander Light tusim 25%, ale tak Kleopatra vyzera super. No ani sa mi to nechce pisat to cislo ale startovala som na 81kg pri 175cm :( a taky 10-15kg by som sa velmi rada zbavila :) ze velkaaa vyzva :D Ty si na tom ako?
Janine
Velmi dobry syr je Kleopatra /ja kupujem v Bille/ a je 13%tny. Velmi chutny. A aky je tvoj ciel, resp. startovacia ciara?