Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

macka26

lauri, tlaky a bolestiva menstruacia, celkovy nekomfort su znakom aj endometriozy , ktora taketo veci sposobuje...

macka26

lauri.. a ty cerstvo rozidena, s kym si to mala sex? xixixi
ale k teme :D toto obdobie tlakov a stipania nazyvam " nieco mi tam vrie " a "nieco z toho bude"... v kazdom pripade nikdy nic dobre. nie si prechladnuta?

skus ten femigel, vazne dobra vec na taketo stipanie po sexe, obsahu tea tree a sice chvilku stipe ale potom to vnutro uplne ukludni. ja to pouzivam aj preventivne niekedy ked sa po sexe necitim komfortne a obavam sa ze z toho stipkania moze byt aj viac...

Laurina22

Dark s tymi bakteriami som na tom rovnako...

Inak baby po sexe som aj ja mala pocit,ze ZDOCHNEM ako ma tam vsecko stipalo....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa som sa v sprche az krcovala co to stipalo

Lenze ja mam bolesti aj mimo sexu a ms,take tlaky ako pre ms....neviem zazili ste to uz niektora?

darkdark

hm s tym bkomplexom aj mne radila infektologicka, aj som ho uzivala a bolo to o cosi lepsie, ale pootom sem nejaky mudrlant praskol ze podporuje chut do jedla tak som sa zlakla a prestala som ho jest :) ale tiez dobra vec aj na plet. a to je vsetko uz som ticho :))

darkdark

no malinova zmes je zmes bylin a je v tom len alkohol a kopa zeliny. neviem preco sa to v SR nepredava. vola sa to tak ako pisem a je to na tej stranke dedekkorenar, ja som myslela ze to hned vymazu.
ja som mala niekolko rokov vytok (biely, bez zapachu nejakeho vyrazneho) kultivacie boli ok a doktor ze to je normalne, aj mi robil testy na chlamydie a mykoplazmy a ureaplazmy a som bola uplne zdrava podla neho. z vytoku sa mi lahsie prenasali bakterie do moc. rury, z toho zapal, antibiotika, kvasinky. uzasny kolobeh. no a pri pohl. styku som mala pocit ze ma trha. niekedy viac, niekedy menej, niekedy tak ze sa nedalo vobec (bez uhladu na mnozstvo lubrikantu alebo stupen vzrusenia). no a teraz bez bolesti, ako niekedy na zaciatku to zaboli ale neda sa to porovnat s tym co som zazivala predtym. mozem aj dva dni po sebe (:, dokonca uz raz aj 2x za den. nikoho nenutim nech si to kupuje, ale vazne uprimne s cistym svedomim dobromyselne to odporucam vyskusat.

emanuelita

ahojte tak ja som už čítala o tej malinovej zmesi od dark tá tu založila aj takú tému...ale to ti fakt pomohlo aj od bolesti pri sexe??? to aj mňa trápi to by som bol najštastnejšia na svete keby mi to pomohlo...ale viem akurát že sa to dá zohnať v tej Trnave len zatial som sa tam nedostala...bolo by dobre zistiť kde ešte na slovensku sa to dá kupit...možno keby sme mu napísali mail na tu stránku by nám mohol ujo napísať kam to dávajú :) inak probiotiká som zase nasadila ...uvidíme ako ich budem znášať...možno to bolo aj tým že sú sviatky a človek si nedáva pozor čo je :P