Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

macka26

no vliezt som do neho vliazla. horsie bude vyliezt :D haha
ja idem ku kadernicke a potom k doktorovi. jupi ako sa tesim :D
zachranar? ehm... :DDDDD

Laurina22

Macka je holaaaaaaaaaaaaaaaaa:-))))))))

No inak ja by som sa ani nenacpala do lavora cize sklanam hlavu:-)Troska mi zadok narastol po Vianociach:-)

Ja idem na kaficko s panom zachranarom zachvilku:-))))

macka26

nieco na pobavenie. prave som dopila caj na mykozu, zaliala si sedaci kupel, a sedim v kupelni v lavori, do ktoreho som sa ledva po kolacoch vtrepala, opreta o radiator s notebookom na kolenach :D aka idylka :D

nas/ moj a muzov/ kamos ma 30tku na silvestra, tak ideme oslavovat vo velkom...

macka26

chlapy nemusia mat napriklad prejavy. pri kazdej kvasinke treba liecit aj partnera, lebo hoci priznaky nema alebo ma minimum, je prenasacom, a tak si v jednom kolobehu medzi vyzdravenim a opatovnym dostanim od partnera. sme na tieto veci proste nachylnejsie...

macka26

tak eroticke to nie je... to je pravda... ale ani kysly vyraz tvare pocas sexu ked to stipe na hovado nie?
sak treba ist cikat, potom erotizovat a po sexe cikat. pri sexe sa do mocovych ciest zavlecu bakterky ktore tam nemaju byt a treba ich vycikat... ked sa na to v hlave namotas, pojde to same. znie to tak magorsky ale je to tak...
mna stipal aj niektory kondom, alebo lubrikacny, dokonca aj intimne mydlo ma stipalo jak das