Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

darkdark

ja som to tu uz niekde pisala, ale nikto mi neveri.. kvasinky som nemavala kazdy mesiac, ale asi tak kazdy druhy, kvoli zapalu MC a naslednemu braniu antibiotik. sex ma bolel a mala som niekolko rokov neinfekcny vytok. jeden cech, bretislav novy, vyraba malinovu zmes (tak sa to vola), uziva sa to 2x denne (stale). ja som to pila aj castejsie, ale: vytok uz nemam ZIADNY (!!!) a pohl. styk ma neboli vobec alebo len velmi malo (aj ked to trvalo asi mesiac uzivania kym prestal boliet). bezne to bolo ze som skripala zubami od bolesti, len vydrzat do (jeho) konca. teraz som mala IMC, zobrala som cele balenie atb a uzivala pri tom kvapky a kvasinky sa nedostavili. v CR to predavaju v kazdej lekarni, u nas menej. apelujem na vas, vyskusajte to, na kazdeho to moze posobit inak ale .. vrelo odporucam, mne to fakt pomohlo.

macka26

ja som trosku snorila. a vysnorila som tuto sol :d tak vyskusame.. inak tento mesiac som kvasinky nemala. ake mile :D

probiotika by sa mali jest na noc s kuskom jablka napriklad aby sa mali ako rozmnozit v crevach. z nich myslim urcite nie si nafuknuta, teda neviem o tom ze by to malo mat takyto ucinok

emanuelita

ahojte dievčatá, viete čo chcem sa vás opýtať ako maju vlastne pôsobiť probiotiká v tele? lebo ja som teraz začala užívať ten probiofix ale aj predtým ked som užívala iné sa mi to stalo,strašne mám potom nafúknutné brucho, tak potom to prestanem užívať zase...ja neviem myslela som že asi treba k tomu vlákninu viac jesť ale to mi nepomohlo...mimochodom teraz som sa zase dostala k boraxglycerinovim globulam tak si ich dávam lebo prvýkrát mi super pomohli a teraz som mala zase taký pocit svrbenia tak som si kupila...a k tomu som chcela tie probio ale ja neviem teda ked mi to spôsobuje tie ťažkosti ...a kupila som si aj ten tea tree olejček ale ten skúsim až pak...btw o tej soli som ešte tiež nepočula