Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

Laurina22

Najprv sa chcem zbavit tejto pliagy co mam.Potom mozme zacat s druhym chodom:-)

Joj chudak moj lekar uz mi normalne chyba:-)Musim mu vinko nejake zobrat ze sa stara o mna:-)))

macka26

to je jedno z akeho konca sa to vezme. ja som ist nechcela, ani som nevedela co je laparoskopia, a ked mi potom povedal ze mam endometriozu, mala som pocit, ze este nie som zobudena z narkozy a doktor na mna hovori inou recou.....

ked mas taketo pocity, treba hladat pricinu, je mi jasne ze doky hladat bude... ja som isla na lsk kvoli babatku a endo bola bonusom :D

macka26

mozes :D
ja som endo mala a ani som o nej nevedela, dostala som sa k nej ako k nejakemu bonusu :D v podstate ziadne priznaky okrem bolestivej menstruacii , co som pripisovala vysadeniu HAK a nabehnutiu praveho cyklu...

Laurina22

Vsak spomeniem to dokymu co mi na to povie

Mne byvaly doky povedal,ze pokial to nie je caste,stava sa to.

Vtedy to este caste nebolo,ked som k nemu chodila,mala som to napr.pri cviceni,pri aerobiku a tak...

No tak neviem,lebo teraz je to castejsie:-/

Heatherka

laurina take tlaky mam aj ja aj takabolestako pre MS hocikedy aj pred aj po MS aj v strede cyklu. ked ti pride lekar nato, co ti je, prosim daj mi vediet:D mne sa hlada termin na LSK, konecne nebudem pokusny kralik. ale vraj to moze sposobovat aj obycajny streptokok.aj chlamidia ale ja toto nemam. skor endoska.
na take bolesti je vraj dobry pupalkovy olej. ja skusim :)

Laurina22

Macka vsak toto,ja sa tej endosky obavam...

Babyyyyyyyyyyyyyy to este davnejsie:-)))Zajtra mal byt sex len hold,cervena navsteva mi znacne narusila moje sexualne chutky:-))))Ale mozno zmizne...ci?

Fuj aka som ja uchylna:-)))