Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

macka26

to sa treba donutit.... vazne.. niekde som to citala ze pri problemoch s mocakom by to tak malo byt a odvtedy som sa na to namotala a zvykla som si

macka26

dnes mi dosiel sedaci kupel a caj mykozy.. no uvidime ako pochodim, testnem a dam vediet a na poste mam aj tu gynekologicku sol :D

emanuelita

nooo hej aj mňa ale nie len pri cikaní ale hned po ... a najlepšie je že ked som s tým išla k lekárovi že ma to proste bolí štípe pri sexe, tak mi len dával stále nejaké čípky maste lebo to stále zápal...je pravda že aj ja mám výtok stále teda ked sa niečím liečim tak nie inak vkuse...jáj musím zohnať tie kvapky...

macka26

lauri, kvoli bakteriam sa musis naucit cikat pred sexom, aj po sexe... aby ziadne brekeke neostavali tam kde nemaju

Laurina22

Ked to mam doslovne napisat tak mna to bolelo ked som isla cikat po sexe

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau

emanuelita

dark no ja som už teraz dlhú dobu nepraktizovala :D lebo som sama...ale ked som mala priateľa tak ma to štípalo ako píše laurina po sexe neskutočne...a na začiatku tiež bolelo...počas sa to trošku uvolnilo ale boli aj také že vkuse a v podstate som už na to ani nemala vôbec chuť a vyhýbala som sa tomu...možno aj preto mi stroskotal vzťah...ale to už mám za sebou :P no bojím sa toho že ked príde nový a bude ma to zas tak bolieť :( umrem...

Laurina22

Ale ja som srandovala len som casto u neho bola v poslednej dobe tak je mi cudne ze teraz mam dlhsiu pauzu od neho.

Minule mi vravi:No,Laura,budeme sa vidiet castejsie,no a co,asi aj tykat vam zacnem,kavu vam vzdy pripravim,dobre to bude:-)))

Ale on je taky lichotnik srandista,ked ma naladu ovsem....

Ale pondelky ma zle chudak to tam uz ani chodit nebudem som mu povedala,lebo je nervozny vzdy