Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

RNG

Aj najlepsie probioticke doplnky, tj teploodolne a kyselinovo odolne sa musia v tele rozmnozit aspon 1000 krat aby osidlili creva. Tie malicke davky v kapsuliach na to samozrejme nestacia, kedze v crevach dobre osidlenych nie su miligramy probiotik, ale casto aj vyse kila. preto je velmi dolezite brat hodne potravy pre probiotika a to su najma mikrovlakniny(psylium, pektiny, arabinogalaktany, conjac manan , inulin...) len dobre osadene creva probiotikami(pocet je az 10 na strnastu) nam vyrobia tie kvanta obrannych latok, co potrebujeme.
Takze marne beriete probioticke kapsule, ked mnohe druhy vam skapu skor, nez ich pouzijete, alebo cestou cez kysly zaludok a ked ich nekrmite velkymi davkami mikrovlaknin.
Hovorime mnoho gramov krmiva(prebiotika) denne, inac z toho nemoze byt kilo probiotik.

Laurina22

POZRI ahoj ako sa mavas?Vsetko v poriadku?

Dakujem za rady...ja som bielu muku aj cukor vysadila,jem to naozaj len minimalne

pozri-

LAURINA skus brat vit B6 je to na posilnenie imunity.../na obnovu bielych krviniek/
/viem ze ta tu budu od toho odhovarat ale keby som nevidela vysledky u ineho cloveka neporadila by som ti to/ALE JE TO STALE LEN NA TEBE...
...inak na imunitu je dobra aj hliva ustricova a vobec vsetky vit.B
skus a uvidis a este vynechavaj biely cukor muku ak sa to da a uvidis ze sa to zmierni...

jeden priklad-poznam cloveka ktory mal plesen medzi prstami na nohe-lekarka mu zistila ze ma malo bielych krviniek tak mu predpisala vit.B6/NA OBNOVU BIEL.KRV./-ja som mu este poradila B-KOMPLEX aby bral a hlivu ustricovu a behom mesiaca sa mu plesen vytratila a to je podobne ako to mas ty...
za vyskusanie nic nedas...

macka26

tak to aj ja :D tak snad ti lieky konecne zaberu... najhorsie na tom, ze ta mykoza posrana dojde akonahle sa v tele nieco zacne diat... ci na mna choroba leze alebo sa mi oslabi imunita.. a inak mam alergiu na candidu miernu :D