Depresia

nezabudka137

odkaz pre marcelina78- býva v Moravskom Lieskovom. Lieči po dohode iba doobedu, alebo večer len v týždni. Kludne môžte povedat, že som vás odporučila. Stačí povedat, že jedna nezábudka čo býva v TN a ona bude vediet. Len neviem, či na nu môžem dat číslo, kedže tototu je verejné. Ak chceš, napíš na môj nick-nezabudka1370 na azete. A peniaze neviem, ja som jej dávala podla seba, ale to nie je dôležité. Dôležité je to, že vie aj pomôct. Ak si od Nového mesta, tak tam skús zájst.

marcelina78

Nezabudka prosim k akej liecitelke si chodila, som z okolia NM, ale nepocula som o nijakej tu v NM, ja som chodila do Ilavy jednej, velmi pomohla v lete, ale teraz mam pocit, ze uz akoby to na mna nefungovalo, uz mam take stavy, ze asi pojdem po nejake lieky, chcem este ten regres, ale nemam nato momentalne ani sil...Kolko to prosim u nej stoji,ako lieci? Kedy si sa zacala citit lepsie, ako casto sa tam chodi? Napis cosi..Dakujem moc.

nezabudka137

pre natusa42 odkaz - netrp, skús niečo poriešit. Bez liekov to často žial nejde. Ja ked som ich vysadila, vždy to bola potom ešte väčšia pecka a museli ma veru aj často preberat elektrošokmi. Kým som nenašla svoju známu liečitelku, nič nepomáhalo, ale lieky som vysadzovala len postupne. Ak by ti nič nepomáhalo neboj sa ist aj do nemocnice. Neviem ako inde, ale v TN je dobré psychiatrické oddelenie. Aj sa tam spoznajú noví ludia a hlbšie by sa ti možno pozreli na tvoj problem. Sú tam samí mladí a skvelí lekári-doporučujem. Ale možno aj iné sú dobré

nezabudka137

Mimulus naozaj sa ti tu už vela ludí snažilo poradit, skús si niečo z toho vybrat. A nemysli si, že ak by si išiel ku psychiatrovi budeš musiet vela rozprávat. Iba na prvom sedení sa ti bude - teda tak to bolo u mna, venovat tak dlhšie. Inak ti dá iba lieky a možno by ti aj pomohli. Lebo psychoterapeut ti tak nepomôže. Myslím si, že terapeuti dobrí sú tu, tí čo píšu a niečo také zažili. Daj na ich rady.

nezabudka137

ahojte. Odkaz pre tinkušku-tá pani býva pri Novom meste nad Váhom. Ono je to trošku aj na peniažky, ak by si to mala daleko, lebo tam nestačí ist raz. A u nej-kolko jej dáš, to je jedno. Mne pomohla a mám už úspech, velký - už len jeden liek na spanie, možno budem úplne bez. Pre mimulus-som rada, že s tintuškou by ste ma radi videli :) Ale píšeš tu toho tak vela, že to nevládzem ani čítat aj ked sa budem snažit a trošku nad tým porozmýšlat. Nemám dnes inú prácu :)ahojte

Mimulus

natusa42 to ale nie je najlepšia správa :( Ale musíš si uvedomiť, že toto sama nezvládneš. Žiadny doktor nie je takým liekom ako skutoční priatelia. Ja tiež nemám na ružiach ustlané a opúšťajú ma jeden po druhom a ak Ťa opustí priateľ bolí to horšie ako keď niekto umrie. Neviem teraz čo je lepšie. Mne to voľakedy veľmi pomáhalo - stačil mi pocit, že mi niekto dôveruje, že je tu pre mňa alebo len pocit, že mám priateľov. Ak Ti môžem poradiť tak si nejakého nájdi. Viem tichý, introvertný typ ale to nie je problém veď aj taký ľudia majú priateľov. Len to nejako musíš spraviť a hlavne to musíš cítiť. cítiť, že tomu človeku dôveruješ. Ja Ti celkom neviem opísať ten pocit ale bez toho to nejde.

natusa42

ja nemám priateľku takú naj,ani dobrú ani nič,ja som úplne sama ostala ...ja som trichší,uzavretý človek ..a ja nemám priateľovc ...a kamošky-tým to povedať nemôžem ..nemám prakticky nikoho ...

J111

Ja si len pochvalujem tu rychlost vyriesenia mojho problemu:D Supi rup a uz je po depke totalne.
Doktor prd poriesi moj zivot, to sa podla mna musi nejako utriast:DDD

Maros75

J111-utekat pred problemom s elektro- sokmi je uplne zle.
Lieci to len dany stav v tom case.......lebo ak sa toho na cloveka vela nasype a nevie si s tym dat radu,moze scvoknut uplne a dokoncy to riesit samovrazdou. Cize je to fajn na ten zacarovany usek v ktorom sa clovek nevie pohnut. Neskor sa mu zacne rozvidnievat a riesit to aj s pomocou liekov.

J111

A preco nevyskusate elektrosoky? Mne to velmi pomohlo a pamat sa mi postupne vratila, takze???
Takto trpiet? Ma to zmysel? Asi tazko.