milenka

mafija

Ved ju vydrziva,zeny sa nehavaju radi vydrziavat-nie je to ale moj pripad.Ja si myslim,ze keby nemal penaze,tak by s nim nebola . . .Mozno jej plati za sex:)

aaa21

aj moje ho poznaju trochu.ale hlavne z mojho rozpravania neodudzuju ma sice pri kazdom rozhovore.ale ked mi je tazko tak vtedy vacsinou zacinaju s tym ze to mam ukoncit atd.dookola stale to iste.

zla???

aaa21: ja mám šťastie že tie moje kamošky čo o tom vedia ma vôbec neodsudzujú, lebo ho poznajú a chápu čo sa mi na nom páči

brunuska

Prosim vas co riesite???kazdy nech je s tym s kym mu je dobre a dovtedy kym mu je s nim dobre! clovek neni ziadna vec a nikomu nepatri.

zrrzka

frontman,
a opat sa to nedozviem...:-)) nebudem ta nutit nasilu.. viem, za kazdym vztahom sa skryva nieco ine a neda sa to zovseobecnit. ale jeden pan bol tak mily, ze mi napisal celu jeho situaciu, preco hlada milenku.. zivot prinasa rozne situacie.

zla???

Ale ja sa netrápim, som v podstate šťastná osoba, som mladá, dosť pekná / podľa druhých/, úspešná v práci Žijem si svoj život a ľúbim, to možno nemá iná " šťatne vydatá žena "