Prosím len sa hneď do mňa nepustite ako inkvizícia. Som milenka, je odomňa starší o 5 rokov, má ženu, svoj život , deti nemajú. Ťaháme to už 2 roky a ona asi o tom viem. Necítim žiadne výčitky len žijem ale rozmýšľam ako ďalej. Má niekto podobnú skúsenosť ?
milenka
Ved ju vydrziva,zeny sa nehavaju radi vydrziavat-nie je to ale moj pripad.Ja si myslim,ze keby nemal penaze,tak by s nim nebola . . .Mozno jej plati za sex:)
presne tak..mafija..netrep ked nevies.
jooj mafija teraz si tresla taku sprostost!!! to si kde videla ze kazdy zenaty muz je prachac???
Zla:tebe sa na nom pacia peniazky,cooo?peniaze treba,to je jasne,aj ked na ukor inych . .. hmm . . .no co uz
aj moje ho poznaju trochu.ale hlavne z mojho rozpravania neodudzuju ma sice pri kazdom rozhovore.ale ked mi je tazko tak vtedy vacsinou zacinaju s tym ze to mam ukoncit atd.dookola stale to iste.
aaa21: ja mám šťastie že tie moje kamošky čo o tom vedia ma vôbec neodsudzujú, lebo ho poznajú a chápu čo sa mi na nom páči
Prosim vas co riesite???kazdy nech je s tym s kym mu je dobre a dovtedy kym mu je s nim dobre! clovek neni ziadna vec a nikomu nepatri.
frontman,
a opat sa to nedozviem...:-)) nebudem ta nutit nasilu.. viem, za kazdym vztahom sa skryva nieco ine a neda sa to zovseobecnit. ale jeden pan bol tak mily, ze mi napisal celu jeho situaciu, preco hlada milenku.. zivot prinasa rozne situacie.
Ale ja sa netrápim, som v podstate šťastná osoba, som mladá, dosť pekná / podľa druhých/, úspešná v práci Žijem si svoj život a ľúbim, to možno nemá iná " šťatne vydatá žena "