milenka

zla???

neviem bol to pokus, ja by som bojovala ale len v prípade že by mi za to stál. Tu už asi ide len o spoločné veci a vyhnutie sa zbytočným problémom

Kala

To myslis vazne, ze keby jeho manzelka zacala vyvadzat, tak to vyriesi tvoju situaciu. Nebud labut - tak to nechodi.

zla???

Ak mám byť úprimná práve to: jeho žena nič nerobí, nebojuje, nevyvádza, robí sa že nič. Keby niečo robila bolo by ľahšie sa aj z jeho strany rozízd. Ona nič, len ďalej žije, tak ako aj ja. Toto je len komentár k situácii nezačnite vydíš ako ťa to trápi.

Kala

Nerozmyslaj ako dalej a netrap sa, ale ani nedufaj ze sa rozvedie. Keby to chcel, tak je uz rozvedeny. Podvadzana manzelka ta bude povazovat za ku... , je to pre nu jednoduchsie ako vinit svojho milacika.

zla???

brunuska: dala som tú tému z dôvodu skúmania názoru druhých a preto aby sa pridali taký čo to prežívajú a vedia o čom to je, A máš pravdu: dobré na vyzúrenie, preto hneď na začiatok tá veta.Pá

x-ko

nemyslela som to ako negativitu.Myslim ze aj ked nechce priznat, trochu ju to trapi.Ale nechcem ani moralizovat, na to nemam pravo pretoze sa ma to netyka (chvalabohu).

zla???

Prečo sa nerozvedie ? lebo ja nie som tá ktorá ho do toho núti, ani nechcem byť tá čo hovorí rozveď sa lebo .... .
Museli by ste ho poznať aby ste to pochopili, nie je to len sex a pobláznenie. Ja viem čo to je a je to len naše. Ťažko to vysvetliť niekomu kto povie : si s ním pre peniaze, alebo si len druhá. Jeho vsťah s manž. bol zo začiatku super a on si podľa jeho slov nikdy nemyslel že sa mu niečo také stane. To je presne to nikdy nehovor nikdy.

brunuska

x-ko co ak co ak??? co ak ma zajtra zrazi auto??? ano treba mysliet na vsetky negativne veci s predstihom minimalne pol roka :-)

brunuska

zla??? ked to je fajn tak ako to je- nechapem preco si to sem dala...prepac..nad cim premyslas "ako dalej" zi tak ako si napisala-teraz a tu! a ser na ostatnich :-)))
ale inak dobra temicka clovek sa ma aspon kde vyzurit :-)

frontman

ak ma zenaty muz milenku, je to jeho zodpovednost a jeho ulohou je to nejak vyriesit.
a tiez nikto nie je dokonaly