milenka

dada

marsela...mrzi ma ze je tvoj manzel na voziku, ale co keby nebol??? chapes o com to je??? hlavne nikoho nesudit... vravim my nie sme tu nato...

sii

v prvom rade chcem povedat ze vas neodsudzujem ani neposudzujem!
V druhom rada, vam nerozumiem. Neviem ake ste stare alebo ci ste vydate ci slobodne, len sa vam cudujem a nerozumie. Ste dva roky vo vztahu, ktory v podstate asi nema buducnost. Dva roky!!! Do pekla dievcata preco si nehladata nejakych slobodnych chlapcov ktori patria len vam a vy len jemu, ktori vas spravia stastnymi, s ktorymi budeta moct mat vlastnu rodinku a vlastnu vonu domova, preco??
Co vas tak vzrusuje na zenatom?? Viem laske sa neda rozkazat, len ta otazka znie ste stastne s tou pokuskovanou, polovicnou laskou??
Na druhej strane boli by ste vy stastne keby vam vas manzel zahybal?? Myslim ze to by nebol nikto a vy takisto nie. Viete ja zijem podla hesla nerob druhym to co nechces aby oni robili tebe. Zamyslite sa nad tym.
aaa21 myslis ze deti tvojho priatela su stastne s tou situaciou??? Vies tie raz vyrastu s pocitom ze ich ocko ich mamu nelubil. Nie je to pekny pocit. Prave male deti by mali mat pocit bezprostrednej lasky rodicov. Nemusite mat vycitky to od vas neziadam, len vam radim zamyslite sa nad touto situaciou a porozmyslajte ako by ste sa vy citili na tej druhej strane.
Zivot je predsa taky krasny uzivajte si ho naplno a nie len prezivat ho a skryvat si pekne utrzky pre seba.

dada

zla??? uz to ako si sa nazvala sa mi nepaci, Ty nie si o nic horsia ako je Tvoj zenaty priatel a predsa ak clovek lubi nemoze byt zly,zle je iba to ak to on doma taji ale urcite vies ako to je ved za 2 roky sa urcite o tom rozpravate...

zla???

Ja som ho účelovo nehľadala, najskôr sme boli len známi, potom neskôr niečo viac.Neplánovala som to, prišlo to a neviem sa tomu brániť.

marsela

Zrrzka:a predpokladam,ze ty si jeden z tych zenatych chlapov,co hlada na pokeci milenku?Alebo mozno si vydata zena co hlada chlapa:)