Prosím len sa hneď do mňa nepustite ako inkvizícia. Som milenka, je odomňa starší o 5 rokov, má ženu, svoj život , deti nemajú. Ťaháme to už 2 roky a ona asi o tom viem. Necítim žiadne výčitky len žijem ale rozmýšľam ako ďalej. Má niekto podobnú skúsenosť ?
milenka
zrrzka, ked si mala tolko ponuk, tak vies preco.
marsela,
som slobodna, a zadany chlap je pre mna tabu.. tych ponuk od zenatych chlapov bolo dost, preto to viem..
v prvom rade chcem povedat ze vas neodsudzujem ani neposudzujem!
V druhom rada, vam nerozumiem. Neviem ake ste stare alebo ci ste vydate ci slobodne, len sa vam cudujem a nerozumie. Ste dva roky vo vztahu, ktory v podstate asi nema buducnost. Dva roky!!! Do pekla dievcata preco si nehladata nejakych slobodnych chlapcov ktori patria len vam a vy len jemu, ktori vas spravia stastnymi, s ktorymi budeta moct mat vlastnu rodinku a vlastnu vonu domova, preco??
Co vas tak vzrusuje na zenatom?? Viem laske sa neda rozkazat, len ta otazka znie ste stastne s tou pokuskovanou, polovicnou laskou??
Na druhej strane boli by ste vy stastne keby vam vas manzel zahybal?? Myslim ze to by nebol nikto a vy takisto nie. Viete ja zijem podla hesla nerob druhym to co nechces aby oni robili tebe. Zamyslite sa nad tym.
aaa21 myslis ze deti tvojho priatela su stastne s tou situaciou??? Vies tie raz vyrastu s pocitom ze ich ocko ich mamu nelubil. Nie je to pekny pocit. Prave male deti by mali mat pocit bezprostrednej lasky rodicov. Nemusite mat vycitky to od vas neziadam, len vam radim zamyslite sa nad touto situaciou a porozmyslajte ako by ste sa vy citili na tej druhej strane.
Zivot je predsa taky krasny uzivajte si ho naplno a nie len prezivat ho a skryvat si pekne utrzky pre seba.
Ja som ho účelovo nehľadala, najskôr sme boli len známi, potom neskôr niečo viac.Neplánovala som to, prišlo to a neviem sa tomu brániť.
frontman, nepochopim to mas pravdu.. pretoze takych ludi nechapem, ale som zvedava, preco to robia..
Zrrzka:a predpokladam,ze ty si jeden z tych zenatych chlapov,co hlada na pokeci milenku?Alebo mozno si vydata zena co hlada chlapa:)
mám 24
niekedy si milenku najde aj ked to neplanuje..