milenka

zla???

Prepáčte ale musím sa smiať, dnes večer mu musím vystaviť doklad a potom už ani nebudem chodiť do práce. Ha
pre nechápavých je to myslené ironick.

ramirez

Ak to tebe vyhovuje byt na druhom mieste po manzelke tak tvoj problem. Ale ked sa to taha uz dva roky a on stle nejavi snahu rozviest tak by som si na tvojom mieste od toho nic extra nesluboval...

brunuska

narodny sport slovakov-pozerat ludom do okien a odsudzovat vsetkych okolo, starat sa ludom do zivotov..zite si svoj zivot a inym dajte pokoj!

brunuska

a keby jej aj platil tak co? kazdy ma svoj zivot a zije si ho ako chce- ja neviem kto vam dava pravo niekoho sudit a odsudzovat-posudzovat ludi podla toho ako ziju...kazdy nech sa najprv pozrie na seba a zametie si pred vlastnym prahom a nesudi,bo nevie co mu zivot este prinesie a ako sam skonci.len tolko som chcela...

zla???

Milá mafija: čítaj od začiatku, nevydržiava ma , mám svoje peniaze a on svoje a ženine, sex je samozrejme úžasný ale neviem kde Ti žiješ keď ťa prvé napadne že mi zaň platí. Je úspešný a má peniaze ale ja tiež, a pozerám sa na jeho peniaze tak že nie su len jeho ale aj jeho ženy. A že mi niečo daruje ja jemu tiež. Takže mysli si čo chceš, je mi to jedno.