Prosím len sa hneď do mňa nepustite ako inkvizícia. Som milenka, je odomňa starší o 5 rokov, má ženu, svoj život , deti nemajú. Ťaháme to už 2 roky a ona asi o tom viem. Necítim žiadne výčitky len žijem ale rozmýšľam ako ďalej. Má niekto podobnú skúsenosť ?
milenka
Ale ja netvrdím že je to na celý život, na čo môžete povedať že to bude trvať celý život. Ja ho ľúbim teraz a teraz aj žijem, som ešte mladá a možno preto sa nejako príliš nezhrýzam pre to čo bude. Nehovorím že k tomu nepríde ale teraz je to fajn tak ako to je.
nemoralizujem.a tiez to nemusi byt problem,ktory príde o 10 rokov.Co ak otehotnie
Potom nech sa s nou rozvedie a bude s tebou... ale pametaj ze raz sa mozes ty ocitnut na druhej strane barikady ;) Ten chlap ta ma mozno len preto lebo ho vzrusuje predstava ze ta ma " nelegalne " Zakazane ovocia najviac chuti
ako myslis problem.Ze zostane bez detí,ale bude mat muza pre ktoreho je len druha v poradi?
Nie nechcem byť bezdetná, ale zatiaľ nad tým neuvažujem, jeho ženu spomeniem preto asi aby som si nepripustila žiadnu výčitku voči nej. Som alibista.
ludia zite teraz!!! co bude o 10 rokov???to nikto z nas nevie-budete to riesit ked to pride.jooj milujem moralisticke nazory!!!
preco je to problem??
citala ssom to od prvej strany. Preco nepovies, ze mas svoje peniaze a on svoje-ale vzdy tam pridas jeho zenu a jej peniaze.A co urobis,ked zacnes mat potrebu byt matkou.Obetujes ju?Si ochotna byt bezdetna?
zla??? velmi dobre!!! vystav mu doklad- predloz mu blok a do prace uz viac nechod :-)))))))))))))))))))))))
ramirez : a vidíš to ma presne zaujíma, nestranný názor muža.vieš ja nie som na druhom mieste mi sme žiaľ v jednej rovine a to je ten problém. Mne dokonca venuje viacej času ako jej