milenka

zla???

Ale ja netvrdím že je to na celý život, na čo môžete povedať že to bude trvať celý život. Ja ho ľúbim teraz a teraz aj žijem, som ešte mladá a možno preto sa nejako príliš nezhrýzam pre to čo bude. Nehovorím že k tomu nepríde ale teraz je to fajn tak ako to je.

ramirez

Potom nech sa s nou rozvedie a bude s tebou... ale pametaj ze raz sa mozes ty ocitnut na druhej strane barikady ;) Ten chlap ta ma mozno len preto lebo ho vzrusuje predstava ze ta ma " nelegalne " Zakazane ovocia najviac chuti

zla???

Nie nechcem byť bezdetná, ale zatiaľ nad tým neuvažujem, jeho ženu spomeniem preto asi aby som si nepripustila žiadnu výčitku voči nej. Som alibista.

brunuska

ludia zite teraz!!! co bude o 10 rokov???to nikto z nas nevie-budete to riesit ked to pride.jooj milujem moralisticke nazory!!!

x-ko

citala ssom to od prvej strany. Preco nepovies, ze mas svoje peniaze a on svoje-ale vzdy tam pridas jeho zenu a jej peniaze.A co urobis,ked zacnes mat potrebu byt matkou.Obetujes ju?Si ochotna byt bezdetna?

zla???

ramirez : a vidíš to ma presne zaujíma, nestranný názor muža.vieš ja nie som na druhom mieste mi sme žiaľ v jednej rovine a to je ten problém. Mne dokonca venuje viacej času ako jej