Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

milenka

aaa21

zla??..poznam tu jednu "sablonu"podla ktorej nas odsudzuje moje kamosky ktorym som o tom povedala(par kamosiek).ktore to vedia..to beru presne podla jednej sablony aj ked vedia ako to je lebo im o tom hovorim co potom ludia ktori nemaju potuchy ako to medzi nami v skutocnosti je.je to zlozitejsie ako sa zda.

dada

Kolko ludi tolko chuti... nic viac nic menej...vsetci sme iba ludia a zijeme iba raz, je lepsie zit vo vztahu kde sa iba trapis a nezijes, alebo odist a aj za cenu, ze ten druhi to nepochopi???ja neviem ludia, ved zivot je len jeden???!!!o inom zatial nevieme urcite...

zla???

a221 : ja to viem, že je to viac a preto som v tom už tak dlho. Nikdy by som nemala vsťah v ktorom by išlo len o sex.

zla???

Nie všetci sme podľa jednej šablóny, neplatí na každého podviedol jednu bude aj druhú. Pokiaľ človek nepozná pozadie vsťahov nemôže vynášať rozsudky. Skôr by ste sa možno čudovali aký sú v skutočnosti Tí ktorí sa hrajú na najverneších podslnkom

aaa21

zla???...ved ked to niekto taha s niekym dva roky len o sex jasne ze nemoze ist a ked pri tom este aj riskuje .tak dvojnasobne.