Prosím len sa hneď do mňa nepustite ako inkvizícia. Som milenka, je odomňa starší o 5 rokov, má ženu, svoj život , deti nemajú. Ťaháme to už 2 roky a ona asi o tom viem. Necítim žiadne výčitky len žijem ale rozmýšľam ako ďalej. Má niekto podobnú skúsenosť ?
milenka
zla??..poznam tu jednu "sablonu"podla ktorej nas odsudzuje moje kamosky ktorym som o tom povedala(par kamosiek).ktore to vedia..to beru presne podla jednej sablony aj ked vedia ako to je lebo im o tom hovorim co potom ludia ktori nemaju potuchy ako to medzi nami v skutocnosti je.je to zlozitejsie ako sa zda.
zrrzka, nehnevaj sa, ale je to zbytocne.
Prepáč skomolila som Tvoje meno
a221 : ja to viem, že je to viac a preto som v tom už tak dlho. Nikdy by som nemala vsťah v ktorom by išlo len o sex.
frontman, mozno mi to ty vysvetlis a potom to mozno pochopim..
Nie všetci sme podľa jednej šablóny, neplatí na každého podviedol jednu bude aj druhú. Pokiaľ človek nepozná pozadie vsťahov nemôže vynášať rozsudky. Skôr by ste sa možno čudovali aký sú v skutočnosti Tí ktorí sa hrajú na najverneších podslnkom
sii:pokial mu nic nebude chybat nebude mat dovod podvadzat.maj sa
zla???...ved ked to niekto taha s niekym dva roky len o sex jasne ze nemoze ist a ked pri tom este aj riskuje .tak dvojnasobne.