milenka

sii

ja neviem baby, v kazkom pripade ak dokaze podvadzat manzelku, dokaze aj milenku. Je to tak ludia sa nemenia ostanu rovnaky, meni sa len situacia.
Prajem vam vela stastia. Majte sa a budte stastne, lebo neviem ci to je prave stastie.

aaa21

marsela:mozno sa mu nevenovala tak ako to chcel..a neide len o krasu.mozno si s nou viac rozumel viac ho chapala a venovala sa mu.

marsela

Dada:Ja chapem velmi dobre,mna to stve kvoli sestre,lebo viem ako trpela.Pritom sestra je strasne pekna,robi v modelingu a ja neviem pochopit preco ju vymenil za skaredu a tlstu .

zla???

Dada: súhlasím s Tebou v tom že tu nie ste na súdenie, ja som nechcela počuť rady prečo to nerobiť, ja som chcela len počuť názor ľudí ktorí sú v podobnej situácii - jedno na ktorej strane.

aaa21

pre sii:aaa21 myslis ze deti tvojho priatela su stastne s tou situaciou??? Vies tie raz vyrastu s pocitom ze ich ocko ich mamu nelubil. Nie je to pekny pocit. Prave male deti by mali mat pocit bezprostrednej lasky rodicov....presne to v jeho rodine chyba sii.on ju nelubi ale deti na druhej strane nadovsetko a nechce im ublizit preto sme spolu tajne a neviem na ako dlho ale lubime sa.