Prosím len sa hneď do mňa nepustite ako inkvizícia. Som milenka, je odomňa starší o 5 rokov, má ženu, svoj život , deti nemajú. Ťaháme to už 2 roky a ona asi o tom viem. Necítim žiadne výčitky len žijem ale rozmýšľam ako ďalej. Má niekto podobnú skúsenosť ?
milenka
ja neviem baby, v kazkom pripade ak dokaze podvadzat manzelku, dokaze aj milenku. Je to tak ludia sa nemenia ostanu rovnaky, meni sa len situacia.
Prajem vam vela stastia. Majte sa a budte stastne, lebo neviem ci to je prave stastie.
Presne tak aaa21: krása nie je všetko, vo vsťahu možno na začiatku, ale potom je tam už aj niečo iné.
zrrzka, ved som hovoril, ze to nepochopis.
zla, odporucam tu knihu od Kollarovej, je to jej skutocny pribeh a napisala aj dvojku..
marsela:mozno sa mu nevenovala tak ako to chcel..a neide len o krasu.mozno si s nou viac rozumel viac ho chapala a venovala sa mu.
Dada:Ja chapem velmi dobre,mna to stve kvoli sestre,lebo viem ako trpela.Pritom sestra je strasne pekna,robi v modelingu a ja neviem pochopit preco ju vymenil za skaredu a tlstu .
frontman, v podstate islo im o sex, preco to vyhladavaju aj inde, to som dodnes nepochopila..
Dada: súhlasím s Tebou v tom že tu nie ste na súdenie, ja som nechcela počuť rady prečo to nerobiť, ja som chcela len počuť názor ľudí ktorí sú v podobnej situácii - jedno na ktorej strane.
Kazdy hlada to co mu chyba.
pre sii:aaa21 myslis ze deti tvojho priatela su stastne s tou situaciou??? Vies tie raz vyrastu s pocitom ze ich ocko ich mamu nelubil. Nie je to pekny pocit. Prave male deti by mali mat pocit bezprostrednej lasky rodicov....presne to v jeho rodine chyba sii.on ju nelubi ale deti na druhej strane nadovsetko a nechce im ublizit preto sme spolu tajne a neviem na ako dlho ale lubime sa.