milenka

zla???

Ja som nečakala súhlas ani pochvalu, chcela som názor od toho kto to zažil ako som povedala z jednej alebo z druhej strany.

Kala

Ano zla???, pochopila si to spravne. Ver mi aj ja chapem tvoju situaciu a vobec, ale vobec ta neodsudzujem. Ked si zacala tuto temu, urcite si necakala pochvalu.

Kala

Brunuska: Myslela som to ako podpichnutie, aby si "zla" uvedomila ze ako sa veci maju. "zla" nie je zla, je len nestastna zo situacie do ktorej sa dostala. Verim, ze by nechcela takymto sposobom ublizit jeho manzelke - ved ta je v tom nevinne.

zla???

Tu predsa nejde o žalúdok ale o takt / aj keď si viem predstaviť vaše výrazi tváre pri tomto slove od tej druhej/. Aj keď ľúbim jej muže v živote by som sa neponížila na úroveň aby som jej ja dala pomyslený klinec do rakvy. Ja taká nie som. Čo by som s toho mala, len neskutočne zlý pocit a hambu vo svojom vnútry. To čo ŕobím je moja vec, ako som na začiatku povedala ja som slobodná, ale vedome niekoho buchnúť zoči voči pomyslene do tváre, na to netreba odvahu ale hulváctvo.

brunuska

Kala a preco by to mala robit??? to ako ....toto je moje,nie moje...
sorry ale my je smiesne ako to riesite..a zbytocne

Kala

Ak sa nebojis a chces silou mocou vediet na com si, zajdi za jeho zenou a povedz jej ako sa veci maju. Mas na to zaludok? Verim, ze nie.

nina30

Presne, keby vyvádzala tak je trápna / nie v mojich očiach/ a takto je za chápavú. Chlap si povie, je milá vôbec mi to nevyčíta čo viac môžem chcieť.

Kala

Manzelka bude tisko sediet a cakat kym to vsetko prehrmi a manzelika prestane bavit milenka. Dobra taktika. Keby si bola na jej mieste, co by si robila ty?