Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

milenka

elle

No o tom by som pochybovala, že maš ustu k druhým?? Ty asi žartuješ. Ak je niečo zakazané tak je to zakazane a nebudem si to všímať. A aj k zalúbeniu potrebuješ nejaký čas, randenie, kavičky... Tak sa tu netvar že ja nič ja muzikant!!

zla ???

Nikdy nehovor nikdy, nevieš čo život prinesie.Sebaúctu mám,aj úctu voči druhým ľudom, ale zaľúbila som sa a preto som tak kde som. Myslím srdcom a nie rozumom a teraz mi to tak vyhovuje.

elle

Podla mna žena ktorá sa "vláči" so ženatým nemá žiadnu sebaúctu, však si predstavte, máte spolu intímny milenecky vzťah, on príde domov, lahne si do jednej postele s manželkou a ...Nemate úctu ani k sebe ani k tej žene čo ho každy den čaka doma. Možno sa dostanete do situácie, že aj ked sa rozvedie, skôr či neskôr vas nahradí inou milenkou. Takýto to maju v génoch. Ja by som v živote nevliezla do cudzej "kapusty", vážim si svoj život, svoje telo a ctím si ludí okolo seba...

x-ko

ved tu ani nie je miesto na to,aby na teba niekto utocil.Fakt sa to osobne netyka nikoho z nas a obcas to clovek potrebuje dostat zo seba. len na druhej strane je uz vela dvojíc ztrojených a preto amen-tma,ked na teba naďabí nejaká bab ktorej sa to aktualne deje.Odneses si to za miklenku jej muza. Aj ked to tak nevyzera,chapem ze to tiez nemas jednoduche

brunuska

jooj nedakuj-aj to pride :-))) pockaj co si tu precitas zajtra alebo o par dni! :-)
a neries-kym ti je s nim fajn-bud s nim.

zla???

Ano dostalo :), ak mám byť úprimná som prekvapená vo vääčšine prípadov kultivovaným vyjadrovaním a odpustením od vyjadrení typu Kur... . ďakujem.