Prosím len sa hneď do mňa nepustite ako inkvizícia. Som milenka, je odomňa starší o 5 rokov, má ženu, svoj život , deti nemajú. Ťaháme to už 2 roky a ona asi o tom viem. Necítim žiadne výčitky len žijem ale rozmýšľam ako ďalej. Má niekto podobnú skúsenosť ?
milenka
elle,
prepac, ale moc moralizujes. neodsudzuj cloveka, pokym nenesies jeho kriz..
Ja som nehovorila že mna sa to netýka, ale to neznamená že takéto veci sú normalne, ved sa zamyslite. Základnou bunkou spoločnosti je rodina, a ked nefunguje rodina, nefunguje spoločnosť...
Študujem socialnu pracu zla???... Nemoralizujem, ale sme ludia a nie zvierata. Prečo sa neobzrieš za volnym samcom?
A že tebe to takto vyhovuje? Este k tomu všetkemu si aj sebecká. Źelam ti aby si to jeho manželka s tebou vybavila ručne stručne, má na to pravo a ty si to zaslúžiš..
dovolím si aj ja pridat svoj názor.
1.prečítala som si diskusiu odzaciatku,"kolko ludí tolko chutí"pochopím manzelstvo udržiavané pre
deti.aj zostat v manzelstve pre akysi zvyk a spravit "bokovku".avšak nepadla odpove d na základnú otázku prečo(ked sa cítíte byt obe rovnocenne)udržiava bezdetné manželstvo?
ja mam osobnú skusenost s "podozrením na milenku" uz trištvrte roka ano aj ja som rezignovala s myšlienkou však jeho to prejde... musim totiž xodit do prace a živit sa a nie preplakávat cele noci.
avsak je to stokrát horšie ako urobit bokovku,ten pocit monízenia aký mam pokazde ako si liham a vstávam...!!
a pritom si myslí že to neviem a je z neho stále perfektný xlap ku mne.deti nemáme.ale už nexcem zaživat ten pocit ponízenia.preto som si nasla radsej 2 práce nex sa viem zabezpecit a v blízkej buducnosti ma tem ten moj "manžel" nenájde.
ale doverovat nebudem uz asi nikdy a ten pocit poníženia...
toto zostane navždy.
davam za pravdu dada, nikto nevie kedy koho stretne, a ci bude aj zenaty..
Ale ja sa tak netvárim, už v titule som povedala že nemám výčitky, je to moja vec a že to trápi teba je tvoja vec. Život je taký prináša rôzne situácie, toto je možno moja jediná "chyba" v živote, ináč sa snažím ľudom pomáhať, si Ti taká čistá duša že moralizuješ ?