Prosím len sa hneď do mňa nepustite ako inkvizícia. Som milenka, je odomňa starší o 5 rokov, má ženu, svoj život , deti nemajú. Ťaháme to už 2 roky a ona asi o tom viem. Necítim žiadne výčitky len žijem ale rozmýšľam ako ďalej. Má niekto podobnú skúsenosť ?
milenka
Dada som zamilovana až sa mi z toho točí hlava, a to aj po siedmych rokoch....Nemusíš ma lutovať:-))
Aha už chapem dada, ty si si zamenila slovo optimista za pesimistu, tj. ked verím v to že mne sa to v živote nestane, som optimista. Cítim sa ako na zakladke..
Som pesimistka? lebo mám muža ktorého milujem a môžem s kludom na duši povedat že za tych 7 rokov ma este nepodviedol?? Ty nepoznas obsah slova pesimista, vysvetli mi prosim ako si to myslela. A že sa raz môžem stať niekoho milenkou? Sranduješ? Maš z mojich nazorov ten pocit? Si mimo dievča...
Dada presne o tom sa bavíme. O zodpovednosti voči nám, našim rodinam, voči rodine toho druhého, voči detom....
Geraldina ja viem že na vine sú aj muži, ale bavime sa o milenkach..
Milenka nemusí byť milenkou pokial nou sama nechce byť. A predsa ked lúbim chlapa, chcem ho mať iba pre seba, nechápem tie ženy ktoré sú ochotne sa zmieriť stym že ich milovany si to rozdava aj s druhou-pravoplatnou. Ved je to ponižujuce. Určite je lepšie vycúvať a poobzerat sa dalej s čistym svedomim.