milenka

elle

Aha už chapem dada, ty si si zamenila slovo optimista za pesimistu, tj. ked verím v to že mne sa to v živote nestane, som optimista. Cítim sa ako na zakladke..

dada

ked som mala 20... tiez som to nechapala...dnes mam 41 a viem o com je zivot...a viem aj co je to byt zamilovana tak, ze stratis rozum...ti co to v zivote nezazili a nezaziju, uprimne lutujem...

elle

Som pesimistka? lebo mám muža ktorého milujem a môžem s kludom na duši povedat že za tych 7 rokov ma este nepodviedol?? Ty nepoznas obsah slova pesimista, vysvetli mi prosim ako si to myslela. A že sa raz môžem stať niekoho milenkou? Sranduješ? Maš z mojich nazorov ten pocit? Si mimo dievča...

elle

Dada presne o tom sa bavíme. O zodpovednosti voči nám, našim rodinam, voči rodine toho druhého, voči detom....

elle

Milenka nemusí byť milenkou pokial nou sama nechce byť. A predsa ked lúbim chlapa, chcem ho mať iba pre seba, nechápem tie ženy ktoré sú ochotne sa zmieriť stym že ich milovany si to rozdava aj s druhou-pravoplatnou. Ved je to ponižujuce. Určite je lepšie vycúvať a poobzerat sa dalej s čistym svedomim.