cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme
Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
malaanka,
ja si myslím, ze pohyb nezaskodí, ale hladovka ti nedodá ziadnu energiu ani vitaminy, jest treba
milky,
mám merac tepu, slapem pri 130 P asi 40 minút
ďakujem vám.
Dnes som si dala len takú rýchlejšiu prechádzku.
Váha mi zatiať stojí.
Milky
nemala by som sa reštartovať jednodňovou hladovkou a len pitím tekutín?
Horúčku už nemám.
Milky,
ja len začínam, som rada keď pol hodku do kopca zvládnem :-) zatiaľ rychla chodza,cviky na spevnovanie
huráá dnes ráno -1kg
Milky,
ja len začínam, som rada keď pol hodku do kopca zvládnem :-) zatiaľ rychla chodza,cviky na spevnovanie
huráá dnes ráno -1kg
Malaanka,
ja by som ešte pohyb nepridávala.Neviem, čo ťa síce obchádza, ale ak si mala horúčku, tak si daj oddych ešte aspoň dva dni a až ťa to uplne prejde, tak sa choď prejsť. Telo potrebuje v čase choroby oddychovať hlavne.
No ja som schudla, hm, ani neviem koľko presne, lebo som začínala niekde na vyše 95kg, teraz mám 88. Doma nemám žiadny prístroj, chodievam na bicykel, prechádzky, túry, korčule (ale to som už strašne dlho nebola). Doma si sem tam zacvičím kalanetiku. Ale teraz mám menej času, lebo sa učím, tak mi vychádzajú len tie prechádzky a sem tam bicykel..