cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme
Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
ssisaka
a keď si si všetko vážila,tak k akému číslu si prišla?
Koľko kcal.si prijala?
vrtacka,
ja som si tyzden vazila potraviny, aby som zistila, kolko kj zjem za den, skus si to hodit do energetickej kalkulacky, ak sa ti zda ze zjes vela, ale ked nepriberas, asi to bude ok
tak za dalsi tyzden pol kilecka dole, asi to pojde pomalsie, ale odolavam cokolade a chipsom :-)
Vrtacka, podla mna to nevadi lebo naozaj telo asi viacej toho potrebuje ... si aj pod tlakom, v strese zrejme... aj musis prijat vela informacii ... mozog intenzivne zamestnavas .... a tak ked sa to nazbiera, uz to trva aj dlho urcite je toho na teba vela .... a neviem teda kedy budes ma po tom. Ale teraz by som si starosti s jedlom nerobila, aj tak si myslim ze si velmi vzorna..... podla mna prijimas naozaj iba tolko kolko potrebujes prave .... zatial len tolko, lebo o chvilku musim ist :)
ssiska, hej, je to super, ale jem dvakrát také porcie ako obvykle..Môže učenie brať až toľko energie? lebo keď sa pozerám na svoj tanier, tak tam mám vždy viac ryže, dvakrát toľko mäsa a dvakrát toľko zeleniny ako obvykle a o 3 hodiny som aj tak hladná. Ešte aj viac oleja používam teraz. A nepriberám, na váhe stojím, ale objemovo sú mi nohavice voľnejšie a tričká tiež. Neide mi to nejako do hlavy...
Ako sa darí vám ostatným?
Milky
nemôžeš dať na svoju stránku čerstvejšie foto celej rodiny?
Milky
nevieš kde sa podeli baby,ktoré tu boli od začiatku?
Ja a ty sme jediní,ktorí sa tu snažíme niečo napísať.
Ty si už chvalabohu na tom veľmi dobre,zapracoval si.
Pre tých nových tu dávam Milkyho link.
Klikajte na logo a dozviete sa ako sa mu podarilo schudnúť .
www.minarovic.eu
vrtacka
ale to je super, ze mas zdravu stravu a pohyb, vsak po skuskach pojde chudnutie lahsie
xoxo,
bicykel, rychla chodza, ak sa ti behat neda, plavanie ok, len nie stale prsia s hlavou nad vodou-zatazuje to krcnu chrbticu, a co sa tyka spevnenia, asi len plavanie ti nepomoze, treba posilovat kazdu partiu zvlast, mozno ti poradi milky (gratulujem k ubytku na vahe:-))
skus plavanie
Chcela som sa vas spytat aky iny sport by som mohla okrem bicyklovania skusit. behanie nie je velmi pre mna pertoze som astmatik a pri behu ma strasne picha v hrudi a zle sa mi dycha. co sa plavania tyka je to v pohode ale plavanie je na spevnenie skor myslim ako na schudnutie.. to by som si tym ptom chela odformovat postavu ak sa mi podari schudnut
inak som schudla 4kg za doost dlhy cas ale hlavne ze sa to plazi smerom dole.. pomaly ale isto