Prosím pomôžte mi...pred pár dňami som zistila, že ma manžel podvádza už nejaký ten čas. Tušila som niečo, ale nikdy som si nemyslela, že mi toto urobí. Máme tri detičky, nechem im mojím rozhodnutím ublížiť....pripadá mi to ako nejaký začarovaný kruh, z ktorého neviem ako von. Lebo keby som neodpustila a rozviedla sa, tak deti trpia, majú ho veľmi radi. Ak by som zostala a snažila sa zabudnúť, tak by som mu už asi nikdy nedokázala veriť...som z toho zúfalá pomôžte mi...svojimi radami alebo skúsenosťami
nevera - čo robiť
Za vsetko sa plati.
ale nie, sustred sa na seba a na deti, kasli na neho, raz sa karta obrati a tebe bude lepsie a mozno ho ta milenka kopne do...a bude sam a tak mu treba
ak mozes, financne ho zruinuj :-D (to bol teraz vtip), tak ale na sposob toho, ako to robia zeny v cudzine
napíšte mi nejaký pekný citát alebo motto, podľa ktorého by som mala žiť najbližšie dni..ktorý by ma držal nad vodou
čo je najvýhodnejšia cesta??? pre mňa odísť zo sveta, pre deti, zostať pri nich, pre muža odpratať sa mu z cesty - vychádza mi to 2:1
tak je asi lepsie sa vobec nebrat, nesobasit, ja neviem...je to tazke, zena ma tie deti, ach boze
niekedy mi je z tych vztahov uplne na grc
v podstate mas pravdu maoam, ale treba si zvolit aj tu najvyhodnejsiu cestu pre samu seba a deti a nie len "uvolnit cestu"
niekedy sa zda najvyhodnejsia cesta rozchod, rozvod, ale kto na to nakoniec zvycajne doplati? Myslim, ze prave ta zena.
stava sa to casto krasnym, inteligentnym zenam, uspesnym...to je dalsi fenomen, tych fenomenov je viac v tejto teme
niekedy mam pocit, ze je mozog v tej chvili uplne zatemneny, zeny ROKY veria bachorkam, uplnym hlupostiam, ktore proste nemozu byt realne, ale veria a ked sa spamätaju, o par rokov si tlcu hlavu o stenu, ako mohli verit, byt tak hlupe...proste klapky na ociach, usiach a este aj hladaju chybu v sebe, ze ony su na vine, ze ich chlap podvadza a on ich v tom aj podporuje samozrejme
pre maoam - skutočne láska je slepá, ja krava som mu verila, milovala sa s ním, kým od vprazdň.vajcia pri inej
pppp nie je to tak že jedna baba.. mám viacej dôkazov ....jednoducho ked si to všetko spätne pospájam, rezonujú mi v ušiach jeho slová...skutky správanie a dalšie a dalšie veci, tak či tak žena to vycíti...ja som to tušila už dávno, len som asi nechcela vidieť niektoré veci a nechávala som tomu čas a ospravedlňovala som si to sama sebe, že asi to ja zle vidím, to predsa nemôže byť tak...prebudenie bolo tvrdé a stále bolí
viem, ze v tomto pripade ide o deti, takze to je tazka situacia, ale ine som chcela, mna zaraza jeden fakt a to ten...ze neskutocne vela zien VERI tym vymyslom, historkam a ospravedlneniam, niektore bohuzial aj dlhe roky ( treba uznat, niektori muzi su vynikajuci herci a scenaristi), ale ked sa to stane naopak, ze zena ma ineho a chlap na to pride, tak ten jej povie, nerob zo mna debila, viem co sa deje, rozchod!
proste uplne iny pristup a nedaju so sebou mavat ani neveria pripadnym vymyslom...zaujimave, ale ked podvadzaju oni sami, zena je psycho, hysterka a vsetko si namysla
zrejme je najlepsie v tomto prebrat muzsky postoj a trvat na svojom, mozno niektore zeny chcu verit, ze je to len vymysel, netusim alebo je to zatemnenie mysle, lebo ked sa clovek spätne pozrie na minulost a na tie vymysly, s odstupom casu ziadna zena nemoze seba samu chapat, ako tomu mohla verit, tym vsetkych akoze nahodam a pod... robi laska zenu tak slepou?
Trojka, prave to nesmies, stratit chut zit. Nic nieje take zle aby nemohlo byt este horsie. Je nespravodlive, ze ten kto nesklamal trpi a ten kto sklamal je podla mojho nazoru vo vyhode, co sa tyka toho, ze ma pocit, ze tak, ci tak nakoniec nezostane sam.
Ale mozno je tu aj taka moznost, ze Ta nepodvadzal, skutocne, ak mas len domienky, lebo "jedna baba povedala", tak to nemas dokazy.
Urcite nevies, ako mas postupovat, co robit, ako sa rozhodnut, len hlavne sa nezacni ponizovat a "vtierat" svojmu manzelovi, len za tu cenu, aby ste boli spolu. Zostan sama sebou aj nadalej, vsetko prejde, len skoda, ze na to treba velmiiiii dlhyyy cas. Ale bude lepsie, uvidis.