Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nevera - čo robiť

Príspevok v téme: nevera - čo robiť
trojka333

Prosím pomôžte mi...pred pár dňami som zistila, že ma manžel podvádza už nejaký ten čas. Tušila som niečo, ale nikdy som si nemyslela, že mi toto urobí. Máme tri detičky, nechem im mojím rozhodnutím ublížiť....pripadá mi to ako nejaký začarovaný kruh, z ktorého neviem ako von. Lebo keby som neodpustila a rozviedla sa, tak deti trpia, majú ho veľmi radi. Ak by som zostala a snažila sa zabudnúť, tak by som mu už asi nikdy nedokázala veriť...som z toho zúfalá pomôžte mi...svojimi radami alebo skúsenosťami

trojka333

dôkazy mám, ale možno nie dostačujúce pre nich, pre mňa stačí to čo mám a čo viem, asi mi nezostáva iné, len vyčkávať, sledovať, špehovať ďalej, ale potom nebudem mať čas na deti

Maoam

blondula a co ked bude doma iba ona? to by chcelo najst ich tam oboch a konfrontovat, to je dost tazke, ja si myslim ze je lahsie stretnut sa najprv len s nim, tak ze jeho manzelka nic nebude o tom vediet

nefinka

a len tak btw čo tým docieliš? oni sa pravdepodobne neprestanú stretávať, očividne im obom na manželstvách, v kt. sú, vôbec nezáleží, takže jediný, komu by to ublížilo by bol manžel dotyčnej..

Maoam

trojka333 mas nejake rukolapne dokazy, trebars vytlacene maily, cokolvek taketo? fotky asi mat nebudes, ale aj maily a pod. su vzdy lepsie ako nic, proste nieco aby si ty nakoniec nebola za tu blbu, co si len domysla

blondula

do telefonu ??? ak by som vedela kde byvaju,sla by som osobne !! v telefone by som asi vybuchla a len nadavala :DDDD aspon by som videla ako sa zatvari ta "dotycna" ak by doma bola :D

Maoam

dobry den, som XY, matka troch deti a moj manzel spava s vasou manzelkou, boli by ste ochotni stretnut sa so mnou a porozpravat sa o tom v kaviarni XY? a uplne kludnym tonom