Prosím pomôžte mi...pred pár dňami som zistila, že ma manžel podvádza už nejaký ten čas. Tušila som niečo, ale nikdy som si nemyslela, že mi toto urobí. Máme tri detičky, nechem im mojím rozhodnutím ublížiť....pripadá mi to ako nejaký začarovaný kruh, z ktorého neviem ako von. Lebo keby som neodpustila a rozviedla sa, tak deti trpia, majú ho veľmi radi. Ak by som zostala a snažila sa zabudnúť, tak by som mu už asi nikdy nedokázala veriť...som z toho zúfalá pomôžte mi...svojimi radami alebo skúsenosťami
nevera - čo robiť
myslím, že väčšina žien v tejto situácii by chlapovi odpustila a chcela by za každú cenu zachrániť manželstvo, to si len teraz keď ste mladé myslíte, že by ste robili hysterické záchvaty...
bingham-myslienka to bola dobra,len nechapem ludi,ktory povedia,ze ja by som urobila toa,lebo ono..ako moze vediet co by urobila,keby bola v jej kozi,ked to nikdy nezazila??...lahko sa radi,ale horise kona,ak si v danej situacii
nevery boli su aj budu
elsa5.5 uplne s tebou suhlasim ! dat deti rpec na vikend a riesit to s nim ,ale kedze on nema zaujem to riesit,tak naco nieco riesit a naco snaha ...
ze trend-boze,ved to je do zaplakania
no asi to je modny trend, dokonca je uplne jedno, ci je jeho manzelka "modelka" alebo "putka domaca"
potrebuju si s pribudajucim vekom liecit komplexy, no a tie si mozu liecit nie pri tej, ktora na nich krici, ale pri tej ktora ich chvaaaaaali aj ked ich v podstate nepozna
no kricala som aj ja a potom som sa na seba pozrela "zhora" a videla som zufalu chuderu v koncoch, ktora sa krikom brani, presne taku ma videl aj on
tak som kricat prestala /tada v ramci moznosti/ a v tom momente so si zacala vazit aj samu seba
to je nejaký modny trend?podvodník ešte aj zatlkať bude no nemám s tým skúsenosti,ale deti by som dala na víkend alebo keby bol doma k mame a s ním by som to išla riešiť sú určité typy ľudí čo klamú rovno do očí podvodníci zakryje aj nos medzi očami ja by som naňho poriadne nakričala pokiaľ by sa nepriznal to by som urobila ja aby ešte z teba hlupaňu robil tak to už je veľa...
teraz Ti musim kafik oponovat, lebo trojka by sa ani na chate nezbavila myslienok, ci on prave nieje s "nou"
a chlap je raz taky, ver tomu, ze by domacnost po tu dobu nezveladoval, len by v nej prezival. Never tomu, za by sa vybral na nakupy, zacal by detom varit, prat :-) zabudni
Pokial je on "ochotny" riesit problem, treba sa prave vela rozpravat, mozno si nakoniec spolu par krat v noci polacete, manzel si snad uvedomi, ze su aj ine sposoby riesenia, nez len nevera, ktora mu verim tomu aj tak nepriniesla dlhotrvajucu radost zo zivota
mne sa zase nepacia kafikove myslienky...
dakujem ceresna :-)
vtedy som ale v skutocnosti potrebovala velmi vela sil, aby som to zvladla