nevera - čo robiť

Príspevok v téme: nevera - čo robiť
trojka333

Prosím pomôžte mi...pred pár dňami som zistila, že ma manžel podvádza už nejaký ten čas. Tušila som niečo, ale nikdy som si nemyslela, že mi toto urobí. Máme tri detičky, nechem im mojím rozhodnutím ublížiť....pripadá mi to ako nejaký začarovaný kruh, z ktorého neviem ako von. Lebo keby som neodpustila a rozviedla sa, tak deti trpia, majú ho veľmi radi. Ak by som zostala a snažila sa zabudnúť, tak by som mu už asi nikdy nedokázala veriť...som z toho zúfalá pomôžte mi...svojimi radami alebo skúsenosťami

trojka333

pre ja.. nemysli si zlatulinká moja, že sa to týka iba mna a jeho, tak si to mám riešiť iba s ním, s tou ku.... si to ešte vyriešim neboj nič a dorazí ju aj jej muž na to vezmi jed

kafe

trojka, čo tie náznaky z okolia o manželovej nevere? Oni ho videli s ňou? Skús tieto dôkazy, že máš svedka, že klamal o tom kde bol a čo robil.. a fakt, že ťa na jeho neveru už upozorňovalo okolie (nie jeden človek) ako vysvetlí toto?
Ináč toto ti nezávidím, to zatĺkanie je horšie ako nevera samotná.

Maoam

ach nie, to je uz dost :-( prisla si na to teda relativne dost rychlo, niektore sa nechaju klamat roky, to je dobre, ze si to rychlo zistila

ja..

a ked to tu denno-denne takto riešiš, tak sa tvoj hnev len stupnuje ..
bud to rieš s ním, alebo na to kašli ..

takto sa ničíš len ty ..čo to nevidíš?!

trojka333

maoam - približe pol roka aj viacej, áno vie o tom rozoberáme to už teraz každý deň....furt zatlka degeš sku.....

Maoam

inak ako dlho to uz medzi nim trva?

vies, najhorsie je, ze on ma vsetko, rodinu, deti, ty peries, varis, staras sa a este ma aj milenku

tak mu aspon prestan varit a robit servis, len sebe a detom

nech sa stara o seba komplet sam

on vie ze ty vies ze ma milenku?