nevera - čo robiť

Príspevok v téme: nevera - čo robiť
trojka333

Prosím pomôžte mi...pred pár dňami som zistila, že ma manžel podvádza už nejaký ten čas. Tušila som niečo, ale nikdy som si nemyslela, že mi toto urobí. Máme tri detičky, nechem im mojím rozhodnutím ublížiť....pripadá mi to ako nejaký začarovaný kruh, z ktorého neviem ako von. Lebo keby som neodpustila a rozviedla sa, tak deti trpia, majú ho veľmi radi. Ak by som zostala a snažila sa zabudnúť, tak by som mu už asi nikdy nedokázala veriť...som z toho zúfalá pomôžte mi...svojimi radami alebo skúsenosťami

trojka333

tak by si ho vzal, áno má kam a ono zas celkom drobunké už nie je, chodí do škôlky, bojím sa o všetky svoje deti, že ich nejako získa na svoju stranu

blondula

trojka....a ak to urobis,ze budes kontaktovat "druhu stranu" bud uplne pokojna :D urcite sa ti potom velmi ulavi a odpadne ako taky kamen zo srdca :D

Maoam

ja by som ho vyhodila, neviem ci si moze vziat dieta ako rukojemnika- to najmensie? A kam by s tym dietatom isiel, ako by sa on postaral, co ma druhy paralelny byt a v nom vsetky veci pre male ci ako?

trojka333

nie asi nevie...možno niečo tuší ako ja donedávna, ale chystám sa kontaktovať ho
"treba spraviť niečo, treba mu to zratať" neviem čo, mám ho doslova vyhodiť??? čo ak si bude chceť zobrať dieťa (ako rukojemníka), to je scénar čo? ale veľmi reálny, môže sa to stať

Maoam

mna len strasne stve, ze to bezi tak, ze chlap si ma milenku a zena s 3 detmi na neho este aj ma doplacat, je to chore a kto tu ma na nieco doplatit, je ten chlap, nie zena s detmi...
treba spravit nieco, treba mu to zratat, nech pociti nasledky - lebo kedze to chlapom vzdy vsetko takto lahucko prechadza, maju pocit ze mozu mat a robit vsetko a aj to robia

Maoam

inak vie manzel tej vydatej milenky, ze ona spava s tvojim muzom?

mozno by bolo dobre vykopnut ho, vsak nech si byva u milenky :-DD alebo v hoteli

Maoam

to bol vtip :-D, ale mysleny mierne vazne, no v zahranici (ako kde) su zeny viac nekompromisnejsie a ked ide o taketo veci, tak chlap musi platit, jednak mu nic nedaruju a vedia byt velke xantipy :-D a jednak si chlap dvakrat rozmysli, ci ich opusti :-), ked si uvedomi, ze zene ostane vsetko + este musi platit aj vyzivne a alimenty, pridelene sudom, na 3 deti by to bola pekna suma

asi najhorsie je, sklonit hlavu, ze mu vsetko hladko prejde, on si moze dovolit vsetko a ty na vsetko doplatis - takto to bezi casto a to je zle...proste MAL BY POCITIT NASLEDKY A PORIADNE.