Prosím pomôžte mi...pred pár dňami som zistila, že ma manžel podvádza už nejaký ten čas. Tušila som niečo, ale nikdy som si nemyslela, že mi toto urobí. Máme tri detičky, nechem im mojím rozhodnutím ublížiť....pripadá mi to ako nejaký začarovaný kruh, z ktorého neviem ako von. Lebo keby som neodpustila a rozviedla sa, tak deti trpia, majú ho veľmi radi. Ak by som zostala a snažila sa zabudnúť, tak by som mu už asi nikdy nedokázala veriť...som z toho zúfalá pomôžte mi...svojimi radami alebo skúsenosťami
nevera - čo robiť
natusa :-D fakt...proste do poslednej sekundy zapieraju a klamu a zena je ta hysterka, paranoidna a pod...proste aj pod tarchou dokazov su schopni vsetko ale uplne vsetko hodit na zenu a ked uz fakt niet cesty von, tak na konci je zena na pricine, ze ju proste musel podviest :-DDD, chudacik nemal na vyber no..ked vsetky zeny su take xantipy
sweater dobre napady :)
maoam -dost dobre povedane ,som sa aj zasmiala :D ze scenaristi sa mozu schovat :D:D
asi by som mu jednu strelil, teda minimalne jednu, keby mi tam zacal vykladat svoje sci-fi. asi na tom nieco bude ze ta TV osprostieva, pozera moc americkych kravin, potom si najde milenku lebo si mysli ze to tak ma byt :), a este sa hra ze nic ze zena je ta zla a hlupa :D:D, to je sila ty dnesny chlapi, hadam zo mna vyrastie nieco schopnejsie, nie hentaky slaboch...
sweater, cudoval(a) by si sa...coho su schopni, fakt...neskutocne, vies vsetko, mas x dokazov a stale zapieraju a klamu a su schopni v priebehu sekundy dat taku historku ze sa vsetci scenaristi mozu schovat, proste uzasni herci, niektori to dokazu roky a ked na to prides, si TY este ta blba koza a hysterka a paranoidna samozrejme :-DDD
nechapem ako to moze byt taky chudak ze ti este aj do oci klame ked mas dokazy, jednoducho... chudak no
suhlasim ze treba vypadnut a premysliet si to
mozem len povedat ,ze obdivujem ludi co presli podobnym problemom a dokazali odpustit ,alebo naopak ,dokazali opustit milovanu osobu neviem ,ako by som reagovala ja neviem poradit ,len viem na 100% ,ze ja by som nezabudla ,nikdy .......
preto trojka333 ti zelam akokolvek sa rozhodnes ,vela stastia a samozrejme lasky
jedna moja kamoska muzovi po 33 rokoch manzelstva zbalila veci a viac sa odmietla s nim stretnut. nasla mu v taske zalubeny list.
nemyslim ,ze by to riesili s chladnou hlavou ,urcite by to kazdeho zalubeneho sokovalo a konal by v zachvate zlosti
matyo, to sa dost mylis. Su aj baby, ktore neodpustaju a nezabudaju.