Prosím pomôžte mi...pred pár dňami som zistila, že ma manžel podvádza už nejaký ten čas. Tušila som niečo, ale nikdy som si nemyslela, že mi toto urobí. Máme tri detičky, nechem im mojím rozhodnutím ublížiť....pripadá mi to ako nejaký začarovaný kruh, z ktorého neviem ako von. Lebo keby som neodpustila a rozviedla sa, tak deti trpia, majú ho veľmi radi. Ak by som zostala a snažila sa zabudnúť, tak by som mu už asi nikdy nedokázala veriť...som z toho zúfalá pomôžte mi...svojimi radami alebo skúsenosťami
nevera - čo robiť
dvojka22 alebo mikes...a jedna IP...čudo judo
blondula dík--- dvojka 22, to si asi jeho milenka overuje, že????asi že čo všetko už viem na takéto odpovedať teda nebudem
Inak, nič už nebude ako predtým, viem že všetko chce čas ale predsa len ho stále ľúbim a som veľmi sklamaná z toho čo mi urobil a našim deťom tiež - proste mnou lomcujú samé protichodné pocity, strácam chuť a silu žiť
dvojka22...v jej okoli uz o tom dlhsie "vrabce cvirikali" ...ona ma chuda teraz starosti vyse hlavy,pochybujem,ze ti bude vypisovat co jej muz "robil".to by si mala aj nejakym sposobom vycitit,ze nieco nie je ok...
333.... napisala si,ze si bola pre neho vzdy len "handra" :-( tym,ze ho budes len ignorovat,nevsimat si ho,si bude mysliet,ze sa snazis to nejak "ututlat" !! nedovol,aby si nakoniec do tej "handry" neutrel svoje "spinave topanky" a bolo vsetko ako predtym !! :-(
mikes dík,viem že je ťažké získať dôkazy, lenže mne stačia tie čo už mám čo som už získala, ja si viacej dokazovať nič nemusím...viem že je to tak a hotovo, a on chce dôkazy odo mňa o jeho nevere - čistý debil,keď mu ich dám na každý si nájde blbú a ešte blbšiu výhovorku, no proste des...kopnem ho do riti a bude pokoj
ahoj trojka napis nejaky dokaz co si nasla ze ta podviedol či aj mna chlap nahodou nepodvadza ,,,napis dik:((((
ako usvedcit chlapa z nevery?neusvedcis ho !az ked mas v ruke priamy dokaz ze ho odfotis alebo vymaknes niekde s k.....!!!inak ta vzdy presvedci ze si vymyslas a urobi z teba psycho...kym nemas priamy dokaz vsetko je zbytocne .....:)stoji to vela namahy kym nieco "vypatras"a ked si budes na 100perc.ista tak co potom?je to tazke ...drzim palce 333
to najmenšie dieťa doteraz nevnímal až tak, niežeby vôbec...ale odkedy som to zistila,tak sú samé šušky-šušky, jednoducho sa ju snaží oblbnúť a získať na svoju stranu, dosť je naňho naviazaná, som z toho veľmi smutná, ona je pre mňa všetkým a samozrejme aj tie väčšie...ale to najmladšie je aj nazraniteľnejie...chcem ho chrániť ale som bezmocná
:trojka333 - svoj názor ti píšem z pozície osoby, kt. rodičia sa pre neveru nakoniec rozviedli keď som bola ešte malá.. neviem, aké staré resp. mladé máš deti, ale ver tomu, že tým, že s ním ostaneš kvôli deťom, deti neuchrániš. Tie vedia byť až príliš vnímavé, cítia a vidia, keď sú dvaja spolu nasilu, resp. iba z nejakého dôvodu. Formulka nechcem ublížiť deťom je hlúposť, deti sú vnímavé, síce im to spočiatku ublíži, ale časom si zvyknú.. je to vždy lepšie akoby mali tráviť čas s rodičmi, u kt. je atmosféra viac než vypätá, ver mi, že to deťom ublíži ešte viacej.
Ďakujem vám všetkým, ktorý ste tu aby ste ma podporili a dodali mi silu, hlavne dík: sweater, Jooe Ker, natusa42, pppp, blondula, kafik. Je pre mňa povzbudením videť, že v tom nie som sama a hlavne ked viem že ste prežili niečo podobné ....skúšam ísť tou cestou, ktorú opisovala aj kafik- hlavne ho ignorovať, škoda len, že pri tom všetkom musia byť prítomné aj deti. Je mi ich tak ľúto...len neviem dokedy to takto vydržím, potrebujem sa o niekoho oprieť, dostávam len rady, typu "toto si musíš vyriešiť a vydiskutovať s ním sama, nikto to za teba nespraví, rozhodnutie je na Tebe..." to ja všetko viem, ale asi mi niečo chýba...možno sebavedomie, lebo tvrdohlavá som dosť...bojovať dokážem tiež ale nie dlho..ako ste získavali dôkazy vy ??? poraďte mi nejaký trik - please
maoam ,ale ved ja viem,ze je to cisty fakt,mze je to pravda :D ja som sa len zasmiala nad tym vyznenim ,a aka rozculena to musis pisat -citit to zo slov a pritom ta ironia -skvele vazne :)