Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nevera - čo robiť

Príspevok v téme: nevera - čo robiť
trojka333

Prosím pomôžte mi...pred pár dňami som zistila, že ma manžel podvádza už nejaký ten čas. Tušila som niečo, ale nikdy som si nemyslela, že mi toto urobí. Máme tri detičky, nechem im mojím rozhodnutím ublížiť....pripadá mi to ako nejaký začarovaný kruh, z ktorého neviem ako von. Lebo keby som neodpustila a rozviedla sa, tak deti trpia, majú ho veľmi radi. Ak by som zostala a snažila sa zabudnúť, tak by som mu už asi nikdy nedokázala veriť...som z toho zúfalá pomôžte mi...svojimi radami alebo skúsenosťami

doubledog

tak uz je to vo svete zariadene.

ved manzelstvo je institucia urcena pre zeny, muzi si ho vacsinou prilis necenia (ved ani moc nemaju preco, im vlastne skoro nic neprinasa).

s tym musi kazda zena pocitat.

pa.tka

Neboj vsetko bude dobre ako sa vravi casom vsetko preboli.Napisala som to tak strucne a jasne samozrejme bolo to tazke velmi tazke do teraz si neviem predstavit ako som to zvladla bez pomoci a tiez s 2 detickami.Kazdodenne otazky kedy pride nas tatinko a ja slzy v ociach:(Vsetko povybavovat rozvod pretoze moj manzel sa nakoniec branil rozviest ze uz to nikdy neurobi ze to bol skrat a bla bla....Poviem vam my sme mali najlepsie manzelstvo sveta az kym neprislo toto.Moj manzel bol asi najlepsim manzelom a aj otcom skoda ze uz je iba otcom.Teda uz teraz ma to vsetko prebolelo a viem ze som sa rozhodla spravne pretoze ja som clovek kt.mozno by odpustil ale by som nikdy nezabudla a to by som mu aj tak vyhadzovala na oci pri kazdej prilezitosti.Mna podrzala moja praca a moji kolegovia a kamarati.Tiez keby som nemala pracu tak neviem ako by som sa mohla zbalit a platit si najom sama vravim bolo to vsetko len tak na chlp ale prezili sme to a teraz je nam uz dobre.Detickam nic nechyba mozno len ten tatinko ale venuje sa im dostatocne takze lepsie su natom ako by mali vyrastat v domacnosti kde by sme sa len my dvaja kazdy den hadali.Este raz prajem vela vela sil casom vsetko preboli:)

trojka333

patka úprimný obdiv..to chcelo guráž, ale vyplatilo sa ti to...dá sa to ked vieš čo chceš a ideš si za tým..bez ohľadu naňho, veď ani on nebral ohľady na Teba keď ťa podvádzal

Maoam

mne je smutno z toho, ze si pozakladaju rodiny, maju krasne zdrave deti, zenu co im robi kompletny servis a kvoli sexu s novou zenou su schopni vsetko riskovat...proste sex je u muzov asi fakt priorita c. 1 v zivote, inak si to neviem vysvetlit

pa.tka

trojka ja som to tak urobila hnet som kontaktovala druhu stranu:(
A bolo to na nieco dobre ba dokonca ta krava mi zacala vyvolavat ze ona s nim nic nema a same taketo dristy.Manzel ju uz nekontaktovala ale ona za nim chodila volala mu a tak dalej.Nakoniec som zavolala jej muzovi ze ci on o tom vie a bol nemilo prekvapeny xi xi rozbil papulu aj mojmu aspon niekto:))a ona od vtedy dala pokoj aj manzelovi.Samozrejme nas vztah sa uz nedal zachranit pretoze som ho uz nemohla ani citit ako nam to mohol urobit tiez mam dve male deticky vtedy mal maly 5 a dcerka 3.Nemala som kam ist ale sla som sama do neznama a zobrala som si podnajom.Nakoniec po rozvode bol byt zvereny mne a na deti som dostala nemale vyzevne.Drzim palce nak to dopadne iba tak ako ty by si si zelala.Este dodam ze doteraz sa moj byvali chce ku mne vratit ale uz ma smolu vsak nak si ide kam chce a nak ma koho chce:))

nelinka22887

trojka333

Viem presne o čom hovoriš, tu je rada tych ktorí zažili, zavolaj jej muzovi povedz mu o tom a opytaj sa ci je mozne zajist na kavu a a sa o tom porozpravat, uvidis co povie ... potom este pockaj ak budes 100% presvedcena a je to pravda ze ta podvadza, treba si s nim sadnut a povedať mu nech si vyberie rodina alebo milenka!!!! nesmies ustupit a uvidis co si vyberie, to su len silne reci rozvod atd kto nezazil nevie a trpia len deti, uvidis ako zareaguje....moj sa rozhodoval mesiac skoro bolo to hrozne uvedmomil si to casom dala som sancu je to tazke ale je to omnoho lepsie ako predtym, zatial len 3 mesiace trva ta skuska ale vidno ze to bolo z jeho strany len pobláznenie...a uz je klud ale ja som bola tvrda a razna kvoli detom hlavne

trojka333

kafík..konečne niekto s rozumom v hlave aj v prstoch :o), áno najviac sa spolieham na tých svedkov...sú to blízky ľudia budú mi chceť pomôcť:o) len teraz to žiaľ riešim aj tu teraz a takto, lebo ma zaujímajú názory a skúsenosti iných

ja..

ktovie, aký vztah majú tí druhí dvaja manželia. možno o tom vedia a navzájom sa podvádzajú.. nikto nevidí dovnútra vzťahu ..

ale že máš na to nervy .. kolko ste vlastne spolu?

Maoam

blbe je, ze to uz nikdy nebude medzi vami klapat, aj ked ju on dorazi a ty tiez, proste manzelstvo, teda vas vztah je tak ci tak v keli