nevera - čo robiť

Príspevok v téme: nevera - čo robiť
trojka333

Prosím pomôžte mi...pred pár dňami som zistila, že ma manžel podvádza už nejaký ten čas. Tušila som niečo, ale nikdy som si nemyslela, že mi toto urobí. Máme tri detičky, nechem im mojím rozhodnutím ublížiť....pripadá mi to ako nejaký začarovaný kruh, z ktorého neviem ako von. Lebo keby som neodpustila a rozviedla sa, tak deti trpia, majú ho veľmi radi. Ak by som zostala a snažila sa zabudnúť, tak by som mu už asi nikdy nedokázala veriť...som z toho zúfalá pomôžte mi...svojimi radami alebo skúsenosťami

janaf

Trochu som sa začítala, trojka333 tretí deň sa tu samonasieraš, radšej sa venuj deťom, atmosféra v akej sa tu udržuješ už nie je ani konštruktívna ani pozitívna, toto naozaj nepotrebuješ. Namiesto tochto marazmu si sprav manikúru, pedikúru a daj si už od tohto mordu pokoj.

Laurina22

Keby sme mali deti tak mu poviem ze bud s tou svojou mickou skonci alebo nase deti v zivote neuvidi...

Necitala som tvoje prispevky,neviem,ako ste na tom,ale je mi z nevery ako takej maximalne zle.

trojka333

no vidím, že sa tu rozprúdila debata o význame manželstva...moj pohľad - či už je muž v manželstve alebo nie nič mu nebráni v tom, aby si vyskúšal sex s inou ženou, fakticky muži ( vo väčšine prípadov) sú svine, tak či onak. Nie sú to ľudia ale sú to zvieratá, ktoré sa riadia výlučne svojimi pudmi - proste hnus- žiadne morálne zásady, nemajú nič iba svojho ....

Weva

No zalezi od chlapa - a od toho co pre cloveka znamena manzelstvo.

Mna moj poziadal o ruku kedze vedel, ze chce byt moja rodina, proste sme team co drzi pokope, rozhodujeme o veciach spolocne, budujeme (dom, rodinu, sme si oporou) a ak by sa cokolvek stalo, mame moznost rozhodovat o dolezitych veciach (majetok, zdravie ak ja neviem havaruje a treba rozhodovat o operacii a pod). Proste je to urcite prehlasenie, ze sme svoji. Nie je to nevyhnutne a clovek moze vela z toho robit i bez papiera. Pre nas to dolezite bolo...

No ak to chceme postavit na klise sa vravi, ze chlap prinasa peniaze domov a ma vdaka tomu vyprane, vyzehlene, na stoje teplu veceru - je to taka delba prace... Ale dnes to neplati...

Co z toho podla Teba maju zeny?

jajka001_

co prinasa manzelstvo muzom? zaujimava otazka, takim ktori si nevazia vztah so zenou a so svojimi detmi, asi nic len teplu postel, domacu stravu a cistu bielizen. v tejto dobe , ked nie je problem ani hanba spavat so šlapkami, ked sa mozes najest v restike a otcovskymi citmi alebo chlapskou hrdostou trpi len maloktori, je manzelstvo naozaj len na pritaz.

Weva

A inak ja mozem hovorit z pohladu tych deti - kedze som take to odrastene dieta... nebolo to lahke ale mame to vobec nezazlievam. Nasi boli super, dohodli sa co a ako, nebojovali ani o majetky ani medzi sebou, ze by jeden na druheho nadavali a my sme sice boli smutne ale urcite to bolo lepsie ako nezvady doma.