Prosím pomôžte mi...pred pár dňami som zistila, že ma manžel podvádza už nejaký ten čas. Tušila som niečo, ale nikdy som si nemyslela, že mi toto urobí. Máme tri detičky, nechem im mojím rozhodnutím ublížiť....pripadá mi to ako nejaký začarovaný kruh, z ktorého neviem ako von. Lebo keby som neodpustila a rozviedla sa, tak deti trpia, majú ho veľmi radi. Ak by som zostala a snažila sa zabudnúť, tak by som mu už asi nikdy nedokázala veriť...som z toho zúfalá pomôžte mi...svojimi radami alebo skúsenosťami
nevera - čo robiť
hviezda: rovnake skusenosti. ja som paranoidna krava a on take chudiatko, co mu ta neznesitelna hysterka nic nedopraje. predsa to bola len kamaratka s ktorou nikdy nic nemal ani mat nechcel, a ona s nim takisto nie. to, ze sa zoznamili na zoznamke a obaja tam mali, ze hladaju vztah, to nie je vobec dolezite, ani to, ze on pred nou zatajil moju existenciu a hral sa na single. oni si len velmi dobre rozumeli ako kamarati a ja som paranoidna, chorobne ziarliva a chora na mozog ked mu neverim. v mojom zivote uz je minulustou. nastastie, deti sme nemali.
necitala som si vsetky prispevky,tak niesom az tak uplne v obraze,ale ktory chlap sa ti prizna,pokial ho pri tom nechytis?...ten moj zo mna tiez robil paranoidnu,este robil zo seba urazeneho,ze co si to dovolujem o nom take veci mysliet...
Len zase keby sa on aspon tvaril ze vie aku chybu urobil, ale on este bude z nej robit paranoidnu - vtedy sa druha sanca tazko dava, ked Ti ten chlap este aj do oci klame...
tak s tou pomstou neviem ci by sa mi ulavilo,skor sa pripajam k prispevku elke...nie len muzi by mali dostat druhu sancu,ale kazdy jeden clovek,ktory niekedy pochyby by mal podla mna dostat sancu...
Musí to byť pre teba ťažké,ale neštuchaj do hovna,ako sa hovorí,lebo bude ešte viac smrdieť.Ozaj nemáš lahké rozhodovanie s troma de´tmi to nieje žiadna sranda.To chápem.Viem však jedno porekadlo,ktoré je pravdivé a ulavilo by sa ti.KLIN SA KLINOM VYBIJA"!!!Urobíš si malú pomstu o ktorej budeš vedieť len ty a pocítiš uľavu a zadosťučinenie.to si myslím ja.Vela štastia a držím palce!
Mám kamarátku, ktorej sa stalo to isté, keď to zistila, jej manžel zaujal ľahostajný postoj, po čase podal žiadosť o rozvod. Ona s rozvodom nesúhlasila, chcela vzťah zachrániť, on si potom sám, až keď sa pomaly prestala snažiť, uvedomil svoju chybu a vrátil sa k rodine, pretože vedel, že pochybil a aj tak bola ochotná mu odpustiť. Teraz žijú spokojnejšie ako predtým. Ja si myslím, že druhú šancu by tí muži mali dostať, aj keď je ťažké to prehltnúť, no ak za niečo stoja, sami si uvedomia hodnotu odpustenia a začnú si to vážiť, aj keď nahlas to len ťažko vyslovia.. Veľmi držím palec!
Ďakujem vám všetkým, dvíha sa mi nálada, so stúpajúcim slniečkom. Ponáhľam sa domov k mojim trom slniečkam, nebudem ho teraz riešiť...nadávala som, nakričala som sa a už mám toho akurát dosť. Čas ukáže, či to vobec malo nejaký zmysel...dám mu šancu a uvidím čo ďalej či s ním alebo bez neho, budem tvrdá a nekompromisná..a odpustiť???? to teraz neviem či áno alebo nie...záleží na ňom ako sa bude správať ďalej a bud budem bojovať s ním dalej alebo proti nemu...
Toto rieši každý inak...ja by som urobila to že by som sa stretla s jej manželom a povedala mu to... a v žiadnom prípade by som nebývala s takýmto mužom pod jednou strechou....!
Inak neviem čo by bolo dalej ale toto by som spravila ja...ale neradím to tebe len hovorím za seba...chvalabohu som sa neocitla v takejto zúfalej situácii ale viem ťa pochopiť. :(
trojka333-nedavaj na nikoho rady,a riad sa podla svojho citenia...nikto ti nemoze povedat,ako by sa zachoval v tvojej pozicii,ked sa mu to nestalo...len ten,co to zazil vie pochopit,respektive ti moze povedat svoj pribeh...kazdy je mudry,ked sa ho to netyka
laurinka-deti mu nemoze zakazat vidiet len preto,ze maju problem oni dvaja medzi sebou...to si len kazda mysli,ze je to take jednoduche