Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nevera - čo robiť

Príspevok v téme: nevera - čo robiť
trojka333

Prosím pomôžte mi...pred pár dňami som zistila, že ma manžel podvádza už nejaký ten čas. Tušila som niečo, ale nikdy som si nemyslela, že mi toto urobí. Máme tri detičky, nechem im mojím rozhodnutím ublížiť....pripadá mi to ako nejaký začarovaný kruh, z ktorého neviem ako von. Lebo keby som neodpustila a rozviedla sa, tak deti trpia, majú ho veľmi radi. Ak by som zostala a snažila sa zabudnúť, tak by som mu už asi nikdy nedokázala veriť...som z toho zúfalá pomôžte mi...svojimi radami alebo skúsenosťami

MIA78

nastastie uz aj baby su podaktore riadne mrchy,

to sme sa naucili asi od chlapov :-0
ja mam tiez take skusenosti:
schovavanie si mobilu, ked telefonoval tak mu ani rozumet nebolo,
v kufri v aute vozil flasu cerveneho a flasu bieleho vina :-0
a cele vikendy ho nebolo, ze vraj on chodi k sestre na vikendy jej pomahat na dome a pritom mi nemoze ani mobil zdvihat
ja neviem ci maju chlapi baby za primrdane alebo co si vlastne myslia

melody.m

Tiez som sa rozviedla kvoli nevere, a hovorim ti ak nechces ostat sama tak nema vyznam sa rozvadzat. Az ako rozvedena som pochopila, ze podvadza kazdy chlap, a to som o niektorych bola presvedcena ze su najlepsi manzelia na svete, tie co si myslite ze mate vernych manzelov neukamenujte ma, ale oni nie su verni, len to vedia robit tak ze o tom neviete, takze rozvod asi nema ziadny vyznam ak u vas nie su ine nezhody, doporucujem nejaky romanik aj ty vyskusaj a mozno sa ti ulavi.

Maoam

Agnes999 vsetko poznam, tiez zazite, moja kamaratka to tiez zazila s mensimi obmenami, je nas vela :-(, len tolko k tomu ze s narcistickymi osobnostami sa zije hrozne tazko, ja poznam takych ludi vela, zien aj muzov je to dost rozsirene a tito ludia robia ostatnym zo zivota vzdy peklo. Je nemozne s nimi vyjst, nikdy nevyhovies a vzdy si TY ta zla, ta zodpovedna, ta vinna, ta co vsetko nici, pritom je to presne naopak. Som rada ze si odisla, ze si nasla tu silu a odvahu a ze vies zit sama a si stastna. Velmi ti to prajem a mozno raz pride k tebe niekto normalny, vyrovnany, schopny lasku a dobro aj davat nielen brat!!!

Agnes999

Mne je tiez 1000x lepsie samej ako s hentakymto magorom. On to ma v hlave tak divne usporiadane, ze on moze sa stretavat s kym chce, aj ma podvadzat a ja nesmiem. Ked som si raz pisala cez chat s kamaratom, co bol priatel mojej kamaratky, ja sa kamosil s nimi ako parom, tak mi do toho ziarlivo cumel a este par dni mi kvoli tomu robil sceny. Pritom islo len o obycajnu konverzaciu typu, ako sa mas, co v praci, ako sa nam na Slovensku zle zije lebo malo zarabame a pod. Ten magor nikdy nepochopil, ze cely vztah znicil on, vykrikoval, ze ja som ho znicila. Lebo som mu neverila! Ja mu predsa musim verit, aj keby povedal, ze toto pero je zelene v skutocnosti je modre. Ale on to povedal a to je viac ako skutocnost! Narcis. Co som si ja s nim uzila. Mala som odist od neho uz skor.

Maoam

moja dobra kamaratka je uz par rokov bez chlapa a je jej tisickrat lepsie, mala smolu na debilov bohuzial ale radsej sama a stastna, vyrovnana ako s takymto magorom

Maoam

neuveritelne, vsetci to iste, stale sa to opakuje, to iste spravanie, tie iste lacne triky, chlapi blbi a zeny tiez ze to toleruju, nastastie ty si jedna z tych, ktore sa spamätali a kopli takeho chlapa do zadku gratulujem vyborne! ked sa na to clovek spätne pozrie, tak zasne nad vlastnou hlupostou alebo skor zaslepenostou ze bol schopny take nieco vydrzat ale aspon na nieco je to dobre, ked sa s tym clovek stretne este raz, hned pipa alarm a v hlave sa vybavia vsetky tieto veci a zena da ruky prec

Agnes999

Maoam: no ved presne, chlapi su tak blbi, ze nie su schopni vymysliet ani len nieco nove, origanlne na utajenie tejto skutocnosti. Stale to iste, u mojho ex takisto: nebral telefon ked som s nim bola. Jak som s nim nebola, zatvaral sa do izby alebo na zachode s telefonom v ruke. Ak to bolo v izbe a ja som tam dosla a nasla ho smskovat, jak keby mal zrazu v ruke zeravy uhlik, hned telefon odlozil, schoval a tvaril sa ze nic. Alebo som ho zacula telefonovat ked som bola v sprche. Ked sme boli v muzeu a zvonil mu telefon, pozrel sa nan, zrusil volanie a vypol si zvonenie. Zacal si vypinat zvonenie castejsie, ked sme niekde boli - pre istotu. Zevraj to preto, aby ho nikto nevyrusoval ked sa chce venovat len mne. Naozaj velmi nepriehladne spravanie.

Maoam

veru, chudiatko ubohe a zasa bude neskor oblbovat dalsiu naivnu co sa namota :-( tesi ma ze si to pochopila a kopla si ho niekam urcite sa ti zije tisickrat lahsie teraz

Agnes999

jo, a po tom, ako sa to prevalilo, neostala s nim ani ta druha. uboziatku celym svetom nepochopene ostalo uplne samo, pretoze my zeny sme take harpie a neznesitelne hysterky

Maoam

Agnes999: chlapi su proste neskutocni, tie iste vyhovorky, ten isty styl pouzivaju tie iste metody aj vyhovorky neuveritelne