Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mesacna spotreba

jankaaaaaaaaa

a aj keby tak akoze co? len v taliansku su tie naj super restauracie ? alebo nerozumiem ci sa chcel tu pochvalit lebo sa nema komu ci co.. :D

0vecka

ale jasne cvcxfv ma restiky po celom taliansku :-D ... akoze vy mu to fakt verite....

inaq aby som nezabudol ja som papez :)

jankaaaaaaaaa

nikto vam nic zadarmo neda, ludia chcu a potrebuju mat zisk z toho co robial. takze ked pridete do restauracie a je tam napr. obedove menu za 4e. tak to menu sa absolutne za 4e spravit neda ani nakupit suroviny nato za 4e, je to nemozne, takze je hned jasne ze tie suroviny v tom nemozu byt kvalitne ani nahodou. ale ludia to jedia. tak preco by v inej restauracii neponukali take iste nekvalitne jedlo za 7e? ked z toho mozu mat este vyssi zisk... ale jasne su aj restauracie ktore si daju na tom zalezat

cvcxfv

no samozrejme,slovaci si vzdy najdu extra vynimky,vobec neporovnavam hrusky a jablka,na slovensku niesu talianske restauracie,no vobec,omg ,mam dost,mimochodom,moj znamy ma a na slovensku.....
a to ze vy povazuje slovenske restiky za nekvalitne potvorte si vlastnu,boze,nadavat vie kazdy

[zruseny17]

cvcxfv-to je sice pekne ze mas restiky v Taliansku,ale my sa bavime o slovenskych rastauraciach,personale,priprave jedla a kvalite potravin...ty porovnavas hrusky a jablka...skus ist niekedy na Slovensku do restiky-samy polotovar,bryndzove halusky z prasku...

lost

cvcxfv

ale pockat, ved ty si totalne offtpic.. ja som nadaval na slovenske restauracie a nie talianske alebo celosvetovo, mimo slovenska som este v restauracii nebol :)

cvcxfv

ako to ty mozes vediet,ze je tam nic moc,prosim ta,nezila si tam,tak to tvoje bez komentara by si mohla aj vyuzivat a ziadne komentare nedavat,okrem toho zavistlyvym a negativnym slovakom nebudem nic dokazovat,vas by ani hoel hilton neuspokojil