Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mesacna spotreba

Weva

Tiez suhlasim, ved polievka moze byt od vyvaru s kopou zeleniny a co ja viem - pecenovymi knedlickami, cez kapustnicu alebo fazulovu s udenym masom - od lacnej az po luxusnu...

lost

ved polievka, tam 90% je voda :)

zas my nezvykneme mat kasu :)

osobne mam radsej polievku riedku, i ked hustejsiu (okrem tym co maju byt prirodzene huste) som este neskusal..

napr zeleninova.. tam je tiez voda, ci sa to zahustuje? (i ked 100 ludi 100 chuti :) )

RADArada

lost pises ze polievka sama voda...kde v restauracii?alebo doma/VARIS SI JU SAM?/-ja ked varim polievku tak pekne hustu a este niektore jeme s chlebom celozrnym...

lost

sice to je skor styl zivota ze "co na ociach, ... (neviem ako to pokracuje :D )

proste.. co sa mi zapaci, to kupim.. tak sa k 15e da dostat v pohode :)

ak by to bola restika, tak by sa dalo daleko viac :) ale to je uz fakt len o "marnotrapnosti" ze ked si clovek objedna 2dlc vody s citronom za 3eura, tak to je take no :D skresli statistiky.. lebo 99,9% ludi by si to neobjednalo..

lost

tak bio,bezlepkove,celiaticke,diabeticke a inak dieticke veci su nehorazne drahe..

1kg mojej muky sotji 5eur

to uz hovori samo za seba :)

iste sa da kupit karfiol za 49 centov v kontainerov... ale co z toho, ak tam clovek nemoze dat muku, vajicka ani struhanku? :D musi si kupit vlastne (vaicja tazko) a struhanka stoji tiez okolo 5eur/kg minimalne.. cestoviny tiez minimalne 3-4eur/kg a tie chutnejsie su 10eur/kg

suma sumarom.. tak 10e za den nie je problem dosiahnut, ak k tomu dopocitam sladkosti, amen :)))

uz len skromne ranajky stoja tak 3eura (tj. 2-3 rohliky po 20sk + maslo (nemargarinove) + salama (tj 1e/100g minimalne z kontaineru)

sice obed, tj. polievka to je sama voda, cize tam je to lacnejsie.. ale pride vecera, popripade olovrant, a to nehovorim v pripade, ked clovek aktivne sportuje... :)

kontainer = najmenej kvalitne a zaroven najlacnejsie dostupne veci na trhu.

Heatherka

kazdy den varia....no kebyze je v tom vreckove pochopim, alebo stravovanie v restike, tiez pochopim, ale takto to nepochopim :D mozno som naucena setrit :) aaale keby si kazdy varil zvlast naco ma chut, realne to je :D

jankaaaaaaaa

to akoze kazdy den nakuite za 60e , uvaria na kazdy den neviem kolk chodov, kolace atd. a potom na druhy den to vsetko vyhodia a zase varia? lebo dost pochybujem ze 6Oe sa da prejest za jeden den aj ked su to bio potravimy, je to fakt vela

RADArada

...tiez sa mi to zda realne-pretoze su ludia co maju na to a nepozeraju ake potraviny kupia a hlavne nekupuju akciove potraviny ale tie bio/ale nepisem najkvalitnejsie/lebo ani bio vsetko nie je kvalitne-ale drahe je...
zda sa to divne-ale su rodiny co si mozu dovolit luxus...