Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mesacna spotreba

lamborginka

jasne ze sa da tolko minut a je fakt ze lubime jest cela rodina a je to aj vidiet akurat na mne nie a da sa ked si vezmes ranajky tak cca 15 eur obed 35 a vecera tak 15-20 ludia vy asi nechodite do obchodu...u nas sa varii a poriadne , maso a kvalitne suroviny kazdy den a no cuduj sa svete prejeme tolko brat sa venuje kulturistike a musi mat bielkoviny ,masko,syry, jogurtiky , vajcia, a teplu stravu,,vymyslat si nemam vo zvyku,,,jeto tak...lubime si dopriat.)))

RADArada

sak nei uplnu kasu=ale polievka sa da uvarit tak ye ta neszti ako maso...
napr.ked urobis polievku strukovinovu a k tomu si das celoyrnz chlieb...
alebo urobis polievku do ktorej si das tak akurat ovsenzch vlociek...
a mnoho inzch kombinacii...

lost

ale zeleninovu, ci take tie veci, co nemam inu moznost ako brat zo zelovocu (napr karfiol mimo sezonu atd), tak to potom hej, to by som "mohol varit" :)

lost

to hej, ale suroviny :)

teda rodicia varia ten vyvar tak, ze daju nejaky 10l hrniec, do toho nieco velke (bud zo sliepky alebo asi ravcove aj?) (kost+maso) + drobnosti

to by uslo, ta praca, ale odkial to zoberiem :) to by som musel ist k babke pre to (podla mojho nazoru, nejest maso z tych obchodov je zdravsie ako ho jest :)) )

to je to jedine preco nerobim doma maso.. ale "vozim" ho od babky :) (resp, oni mi to stale nukaju)

jednoducho ak to nezje pes, tak v tom nieco byt musi a poznam nejedneho cloveka, co mi hovoril take prasaciny co tam robia s masom (parkami a salamou) ze az.. ale nechcem nikomu kazit chut (ci iluzie?:) )

citim sa ako Kaddafi.. neverim nikomu..

lost

ako kedy :) ale ja to nerad robim :D tie polievky..

nepoznam ich vela, no najradsej zo vsetkych mam asi slepaci vyvar :) no a ten je prave taky najnarocnejsi asi :/