...kolko miniete mesacne na domacnost??...manzel mi stale vycita,ze vela miniem,tak som zvedava,ci som marnotratna,alebo on je priliz sporovlivy....prosim bez energii,lebo tie su individualne...mna by skor zaujimala cisto domacnost...strava,drogeria,oblecenie..atd.dakujem
mesacna spotreba
ja by som sa chcela spytat aky mesacny prijem mate a ci su tieto prijmi legalne :D :D
Prepac ale neodpustim si otazku, ze kolko miniete na alkohol, hm?
jasne ze sa da tolko minut a je fakt ze lubime jest cela rodina a je to aj vidiet akurat na mne nie a da sa ked si vezmes ranajky tak cca 15 eur obed 35 a vecera tak 15-20 ludia vy asi nechodite do obchodu...u nas sa varii a poriadne , maso a kvalitne suroviny kazdy den a no cuduj sa svete prejeme tolko brat sa venuje kulturistike a musi mat bielkoviny ,masko,syry, jogurtiky , vajcia, a teplu stravu,,vymyslat si nemam vo zvyku,,,jeto tak...lubime si dopriat.)))
:)))) prepac zabudla som prepnut klavesnicu-dufam ze to precitas...
sak nei uplnu kasu=ale polievka sa da uvarit tak ye ta neszti ako maso...
napr.ked urobis polievku strukovinovu a k tomu si das celoyrnz chlieb...
alebo urobis polievku do ktorej si das tak akurat ovsenzch vlociek...
a mnoho inzch kombinacii...
to hej, ale suroviny :)
teda rodicia varia ten vyvar tak, ze daju nejaky 10l hrniec, do toho nieco velke (bud zo sliepky alebo asi ravcove aj?) (kost+maso) + drobnosti
to by uslo, ta praca, ale odkial to zoberiem :) to by som musel ist k babke pre to (podla mojho nazoru, nejest maso z tych obchodov je zdravsie ako ho jest :)) )
to je to jedine preco nerobim doma maso.. ale "vozim" ho od babky :) (resp, oni mi to stale nukaju)
jednoducho ak to nezje pes, tak v tom nieco byt musi a poznam nejedneho cloveka, co mi hovoril take prasaciny co tam robia s masom (parkami a salamou) ze az.. ale nechcem nikomu kazit chut (ci iluzie?:) )
citim sa ako Kaddafi.. neverim nikomu..
:)
vsak ale len to postavis na sporak a ono sa to tak akosi same vari, ci nie?
lost ty si ake polievky robis?