Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mesacna spotreba

cvcxfv

restauracie mam v taliansku,pochybujem,ze tam sa ty dotrepes chudak, s tvojim setriacimi metodami,je to rodinny biznis,by som sa hanbil za svoju povest keby som nepouzival v kuchynu kvalitne suroviny,to,ze ty si kupis radsej mrazenu pizzu niekde v tescu za patdesiat centov je tvoj problem a poviem ti ze s takym jednanim by som ti s radostou napluval do jedla tiez,co sa u nas nerobi

lost

LETICIA
dont worry :) ja sa nehadam :) ale ked "som v nalade" tak mam taky styl vyjadrovania sa ze to vyzera ako keby mi isli prasknut nervy avsak pritom som kludnejsi ako suche listie :D
moja pointa bola ho vyprovokovat (neverim ze by prezradil jeho restiku, ked sa vyjadroval tak reprezentacne)
(nie ze by moje vyjadrovanie bolo OK :D :D :D ale aspon nikoho/nic nepreprezentujem :))) )

i ked stale verim ze aspon 5-10% restik (i ked povodne som chcel napisat "nie kazda" no ale netusim ake % :) ) robia skutocne OK jedla.. avsak.. nech je majitel akokolvek dobry a dobrak a slusny clovek, nemoze garantovat ze kucharovi nesibne a nebude robit zle jedla, cize tam to vazne tiez ...

LETICIA

lost nehadaj sa, pravdu v dnesnej dobe si nevybijes, ale ja ti aspon uznam mas pravdu ako fakt, moj kamos pracoval v anglicku v luxusnej restike a tam bezne pluli a podobne veci robili do jedla, tie suroviny na pripravu jedla niesu kvalitne, ved kazdy chce kupit z podnikatelov co najlacnejsie a co najdhrahsie predat, este chvala bohu, ze boh zriadil ze hovno smrdi, lebo dnesny podnikatelia by nam namiesali aj to, len aby boli v zisku!

lost

uz neraz som pocul, pekne prasaciny co sa deju v kuchyniach a to je fuk ci je to luxusna restika alebo podradna jedalen.. jednoducho kuchar je clovek a clovek je buranus-rasa, cize bezprostredne tomu verit je "chujovina" ako ty pises. v tom mas recht. lenze.. taku restauraciu som este nenasiel, tak schvalne.

kde mas restiku, ako sa vola? ved sa pochval a pridem ochutnat. ak sa nemas za co hanbit, kludne to zverejni.

lost

cvcxfv

kde mam zaruku, ze tie drahe su kvalitne ? kde mam zaruku, ze tie co maju cennik 25eur za 1 platok rezna maju kvalitny rezen?

ideme na obed zajtra ?

cvcxfv

lost to co je za chujovina to o restauraciach,zato ze ty chodis do dakeho lacneho bistra nemusi byt v inych kvalitne jedlo omg jebnutost na entu

lost

jasne :) domaca strava je da best..

v restike sice donesu super krasne stehienko alebo rezen.. avsak... kupene v nejakom vypredaji (ked to nechce zest ani moj PES, tak to je uz extremne silna kava).. tak to radsej si dam suchy rohlik doma, ako hento :)

staci an to nasypat 20gramov korenia.. a chuti to "bombasticky" :D to je ich heslo.. a chcu za to este velmi vela..