...kolko miniete mesacne na domacnost??...manzel mi stale vycita,ze vela miniem,tak som zvedava,ci som marnotratna,alebo on je priliz sporovlivy....prosim bez energii,lebo tie su individualne...mna by skor zaujimala cisto domacnost...strava,drogeria,oblecenie..atd.dakujem
mesacna spotreba
restauracie mam v taliansku,pochybujem,ze tam sa ty dotrepes chudak, s tvojim setriacimi metodami,je to rodinny biznis,by som sa hanbil za svoju povest keby som nepouzival v kuchynu kvalitne suroviny,to,ze ty si kupis radsej mrazenu pizzu niekde v tescu za patdesiat centov je tvoj problem a poviem ti ze s takym jednanim by som ti s radostou napluval do jedla tiez,co sa u nas nerobi
LETICIA
dont worry :) ja sa nehadam :) ale ked "som v nalade" tak mam taky styl vyjadrovania sa ze to vyzera ako keby mi isli prasknut nervy avsak pritom som kludnejsi ako suche listie :D
moja pointa bola ho vyprovokovat (neverim ze by prezradil jeho restiku, ked sa vyjadroval tak reprezentacne)
(nie ze by moje vyjadrovanie bolo OK :D :D :D ale aspon nikoho/nic nepreprezentujem :))) )
i ked stale verim ze aspon 5-10% restik (i ked povodne som chcel napisat "nie kazda" no ale netusim ake % :) ) robia skutocne OK jedla.. avsak.. nech je majitel akokolvek dobry a dobrak a slusny clovek, nemoze garantovat ze kucharovi nesibne a nebude robit zle jedla, cize tam to vazne tiez ...
dnesní
lost nehadaj sa, pravdu v dnesnej dobe si nevybijes, ale ja ti aspon uznam mas pravdu ako fakt, moj kamos pracoval v anglicku v luxusnej restike a tam bezne pluli a podobne veci robili do jedla, tie suroviny na pripravu jedla niesu kvalitne, ved kazdy chce kupit z podnikatelov co najlacnejsie a co najdhrahsie predat, este chvala bohu, ze boh zriadil ze hovno smrdi, lebo dnesny podnikatelia by nam namiesali aj to, len aby boli v zisku!
uz neraz som pocul, pekne prasaciny co sa deju v kuchyniach a to je fuk ci je to luxusna restika alebo podradna jedalen.. jednoducho kuchar je clovek a clovek je buranus-rasa, cize bezprostredne tomu verit je "chujovina" ako ty pises. v tom mas recht. lenze.. taku restauraciu som este nenasiel, tak schvalne.
kde mas restiku, ako sa vola? ved sa pochval a pridem ochutnat. ak sa nemas za co hanbit, kludne to zverejni.
chod do kuchune a pozeraj ako to robia chumaj,mam restauracie tak ma tu nepoucuj
lost to co je za chujovina to o restauraciach,zato ze ty chodis do dakeho lacneho bistra nemusi byt v inych kvalitne jedlo omg jebnutost na entu
jasne :) domaca strava je da best..
v restike sice donesu super krasne stehienko alebo rezen.. avsak... kupene v nejakom vypredaji (ked to nechce zest ani moj PES, tak to je uz extremne silna kava).. tak to radsej si dam suchy rohlik doma, ako hento :)
staci an to nasypat 20gramov korenia.. a chuti to "bombasticky" :D to je ich heslo.. a chcu za to este velmi vela..