Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mesacna spotreba

iris11

Ahoj ja som nezamestnaná manžel mi dá 600eur dvaja synovia po 100 eur z toho na energie do banky 300 , 50 lieky ostáva mi 450 eur na stravu a život ešte stravujem aj babku čiže 5 členov neodložím nič

[zruseny17]

hviezda-tak tak,niekedy aj viac...ja som na ID,beriem znacne mnozstvo liekov,maly je alergik a manzel ma stale nejake problemy s hrdlom...

[zruseny17]

lost-dakujem za kompliment:))

nam po zaplateni uctov a hypoteky ostane cca 300 eur...z toho 50 odkladam a 50 mame na oblecenie,obuv,hracky(syn ma 5 rokov)atd...
cize nam ostane 200,teda 5O na tyzden.10 benzin,10 lieky a 30 strava,hygiena...
manzel dostava stravenky-za tie nakupujem trvanlive potraviny na cely mesiac-muka,olej,strukoviny,krupica,struhanka,mrazene vyrobky...maso kupujeme u domaceho chovatela,vzdy pol prasiatka na cely rok bohato staci-to mame maso,jaternice,slaninku,klobasy,pastety,oskvarky...zeleninku a ovocie mame tiez svoje...no a najviac usporim tym ze denne varim a musim varit vela-pre dvoch chlapov:)ale preferujem dusene maso,privarky,omacky,polievky...cize dokupujem len mlieko,jogurty,syry,pecivo,sladkosti,vajicka a obcas kurca,ryby atd...a na to tych 30 eur tyzdenne staci:)do restik nechodime,varim domacu stravu,myslim ze je to synovi prospesnejsie nez hranolky a rezen:)ale ma denne jogurt,pollitra mliecka,polievku aj masko so zeleninou a vzdy sa mu ujde aj nejaka sladkost:)...

lost

ja tiez obdivujem ludi, co dokazu ustrazit eura, ono je to take lahke.. napr:

jedna cokoladu tu a jedna tam..

alebo uz len neefektivna jazda na dialnici a uz sa t opocita na LITRE (tj. eura kazdy den)

a dalo by sa pokracovat :)

a 200e na 3 osoby, to je uz vyborne..

myslim ze mam nominantov na ministra financii :P (tiez nemyslene v zlom, nahodou, klobuk dolu :) )

hviezda01

ńikushka-nemyslela som to v zlom..uprimne....ja mam o nieco viac a zda sa mi to furt malo..:-))..ale tiez nemozem povedat,ze by sme boli o suchom rozku...prepac,ak som sa ta dotkla

[zruseny17]

hviezda-dakujem:)ale nemyslim ze je co obdivovat:)myslim ze je vela ludi co tiez ziju s podobnym mesacnym obnosom...
a da sa:)a nemozem povedat ze by nam nieco chybalo alebo by sme zili len na suchych rozkoch:)))