...kolko miniete mesacne na domacnost??...manzel mi stale vycita,ze vela miniem,tak som zvedava,ci som marnotratna,alebo on je priliz sporovlivy....prosim bez energii,lebo tie su individualne...mna by skor zaujimala cisto domacnost...strava,drogeria,oblecenie..atd.dakujem
mesacna spotreba
:D no aj mne sa to zda vela, kazdy den zakusky, maso?? to kolko vazite? :D
Som to vyratala a akoze za mesiac miniete 2990 eur :DD, plus este akoze oblecenie, najom atd. Netrep prosim ta
lambor...to bol akoze pokus o vtip? Co sa da zozrat za 60eur denne?Ako, ked to vydelim styrmi, kedze ste 4, tak za 15 eur denne. Aj keby som chcela tak tolko nezozeriem. A este ked vravis, ze si varite. Teda neviem, kde nakupujete potraviny, alebo musite fakt zrat ako besni.
my 4clenna rodina tak cca drogeria250eur mes(vonavky, gely, prah na pranie, kozmetika), jedlo tak cca 60eur denne plus benzin 1.auto, nafta 2.auto nafta 3auto 700eur a plus ucty a plus nejaka party, posednenie vonku tak 60eur tyzdenne..)tak dost mylsim )tak ja myslim ze viac nez dost ,,ale chodi sa u nas na autach pravidelne, vari sa u nas kazdy den(ranajky, teple jedlo, polievka, vzdy masko , a este najky kolacik , zakusok )vecera ...ale treba uznat ak prislo to euro ,,,nenormalne nemam slov ako to ide tie peniaze... za to euro nekupite to co volakedy za 30sk euro ma pre mna hodnotu desatkorunacky ))))))
k teme : mesacna spotreba u nas, minimalne 800 - 900 eur. 4 clenna rodina. mame dom, auto. pri tejto sume vyzijeme ale na konci mesiaca je maaalo penazi :) to je minimum, co potrebujeme my
kde som ppisal ze mam restauracie po celom taliansku ? nepisal som v ktorych mestach mam,vy ste tu tak primitivni ze to sa ani citat neda.....
a je mi to absolutne jedno co vy si myslite,je mi ocividne ze zavidite
a znamy si vzal ze zenu slovenku preto si otvoril restauraciu na slovensku,ale vy ste taki dementi,ze vzdy vsetko prekrutite,ale ja uz sa v tejto teme vyjadrovat nebudem,astala vista,jedina pekna vec na slvensku su tatry,ale krajsie ako francuzske alpy ani nahodou,zbohom s negativnymi ludmi sa radsej ani do pisania nedavat
jj ma siet restauracii ale nema sa komu poxvalit tak vypisuje po forach a hlboko sa ho dotklo ze niekto napisal ze v restikach sa predava nekvalitna strava :-D