Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mesacna spotreba

RADArada

...no ja keby som napisala s kolkych penazi mi vyjdeme tak by to bolo velmi zle-bola by som sama proti sebe...
len napisem tolko ked sa clovek vie uskromnit a vie vela veci robit doma-/je sikovny/da sa vyzit s velmi malo penazi-ALE CIM VIAC SA CLOVEK USKROMNUJE TYM MU STAT UTAHUJE OPASOK VIAC A VIAC-AZ RAZ DOJDE NA TU POSLEDNU DIERKU A AJ TA BUDE CLOVEKA STAT NEMALE PENIAZE:))))

hviezda01

:-))..ja som chcela jedno cislo..:-)...napr....700 na mesiac bez energii...alebo ine cislo,ktore prinalezi vasej situacii...dakujem..:-))

saldka

Neviem, pre istotu to neratam presne. Zarobime spolu 1500, 200hypoteka, 250 najom a energie, 200 moje odvody....ostane 850 a tie minieme skoro vsetky. Benzin do dvoch aut, kruzky, vylety, jazyky, poistky...Zijeme na doraz a stastne:)

lost

no jedlo asi 150e/mesiac a to som sam :)

(ale aj intolarencie a alergie, cize toto to taha enormne hore, mozno o 100-300%)

(avsak, teoreticky, ak by som jedol ryzu a piekol vlastny chlieb (nekupoval predpecene nizkobielkovinove rohliky za 20sk/kus (60gramov), tka by to bolo znacne, znacne nizsie a aj toto planujem velmi coskoro)

sladkosti 50eur/mesiac (zas alegie, 1 cokolada stoji 3-5eur, tie predpecene zakusky, neviem nazov ale tiez okolo 4-eur za 250gramov, ale aj cestoviny niektore az 10eur/kg cize nie len sladkosti su luxusom)

pes ma stoji asi 30eur mesacne.. (a to je 4kilovy krpec)

a najdrahsie na vsetkom je asi cestovanie..

jajka001_

tak mu ukaz vydavky, potraviny isli hrozne hore. asi nema sajnu o tom ake je to drahe vsetky tie zakladne veci.